Snowblades

Hvor mye må jeg ut med for nye snowblades + bindinger+ støvler???

Noen bra nettsider?

(vil helst under 1500 er det mulig for et fungerende par?)

..ingen snowblades er fungerende.
at folk gidder å stå på dette skvipet.

unge!

..skulle vært ulovlig, det er den mest idiotiske oppfinnelsen siden nesehårsfjerner...

snowblades er med bindinger. intersport har noen til 1000 kr ca og du finner sikkkert skisko til 500 kr

Hvis du skal ha ski, skaff deg hvertfall noe som ikke er så jævlig bøg!
Kjøp deg Twin Tip!

om du skal kjøpe snowblades så jør på sand taper du kommer ingen vei uansett

Dette er akkurat som for 20 år siden, og det var noen som kjørte....ånei.....fy skam.....for noe svineri.......snowboard!

Blades er bare tull, det går ikke ann å ha det fett på slike. Det er for homser og gla"tjukkaser som ikke kan stå på ski!

Jeg stiller meg 100% bak kritikken av snow blades! Det ser bare så utrolig teit ut når disse tullingene ruller ned bakkene i felleskjøp-dressene sine. Faktafaen: jeg har enda ikke sett en eneste som har den minste antydning av kontrol på disse satans pinnene...
Skjerp deg gutt/jente og kjøp deg et par teliser/twin tips eller et board!!

så koste jo greie slamom sko jaffal 1500 kr, ellers så kan du stikke innom g-sport elle intersport å kjøpe noe billig skvip!!

Selv hadde jeg sånne miniski når jeg var liten sneip, og hadde det fryktelig morro - men fra det til å bruke noe så unyttig etter at jeg ble kjønnsmoden? Neiognei. Hvis man virkelig er så opptatt av å gå egne veier kan man likegodt gjøre det med noe som til en hvis grad fungerer. Feks monoski. Eller kanskje teleboard. Det må da finnes noen luringer som har en slik fadese stuet bort i en garasje.

Snowblades er bare tul. Det er mye bedre og kjøp heller et par billige brukte twintipski. Snowblades burde vært forbudt for personer over 12. Det dummeste jeg har sett er 40 år gamle tyskere på blades.
Er jo umulig å dra noe særlig heftige spins.
Det meste kan ta er 360 før det begynner å bli jævlig å lande Man har ikke noe ski å lande på, de er jo nesten like store som føttene til schvære labber

sier ikke mere.......ENN: din sliter............

fy fan jeg hater sånne som kjører rundt og tror de er så kule bare fordi det er "inn" å kjøre twin tipps. vedder på att minst 80% av dere kjørte rundt på snowblades når det var "inn" for 2 år siden.

etter å ha levd i hafjell nå en ukes tid har jeg utrolig mange kule gutter som begynner å få vondt i knærne. selv om man er en sjefspingle på blade så skal man appsolutt hoppe på de største hoppene.
Man legger i vei ned mot hoppet med kul på 10m. rett før hoppet legger man inn et et par svinger og vips....lander etter et enormt svev på 4m
så kommer en som virkelig synes blades er fett og tar i så stor fart han bare kan, kommer på hoppkanten, satser, og lander etter 8m.

det er akkurat hvor kult snowblades er hvis du vil hoppe. hvis du er blandt dem som ikke tørr å hoppe så kjøp et par vanlig ski. liker du å hoppe, kjøp twintips/telemark. er du blandt dem som synes det er kjempefett å lande på kulen, kjøp blades.

 
Annonse
Annonse
Annonse