Snømangel

Hey, check this out!!

Til alle dere som er villige til å gjøre alt for å se snøen falle utenfor stuevinduene, har jeg bare en ting å si:
Skru av lyset! Og alle andre elektriske apparater ( tv, dvdspiller, radio, PC OSV...) som ikke må stå på.

Vi har alle hørt om begrepet "Global oppvarming", men jeg tror ikke alle riktig vet helt hva som kan gjøres for å stoppe denne brutale snø-morderen...
Hoved årsaken til dette er det høye CO2-gass utslippet rundt om i verden, som ødelegger atmosfæren og forsterker "drivhus-effekten". Dette fører til sterk temperatur stigning verden om, ergo mindre og mindre snø.

Elektriske apparater er enkelte kilder til det høye CO2-gass utslippet og bør dermed brukes minst mulig, for å kunne redusere den globale oppvarminga.

Så hvis du bryr deg, husk at når du en mild og regnfull morning går ut fra dassen, så snu deg og knips av lyset.

Hadde alle gjort dette kunne vi kanskje en vaker dag, lagd snø menn tidlig i september. Det er så lite som skal til.
Så slipper du jo å bruke pengene som du egentlig skulle kjøpe de fete oakley googles`a med, til å betale den kipe strømregninga... Smart og enkelt!!

Ønsker alle der ute ei så snørik og hvi jul som mulig...

Arne =)

men det er bilkjøring som det kommer mte co2 fra. familier har jo 2 biler. politikerfolka burde brukt mer penger på kolektivtrfikk det re veldig miljøsparende.
og når du kjører bil er det bare 13 % av bensinen som blir brukt for å få bilen forrover. de andre 87% er energi som vi ikke får bruk for.

Jaja, ikke hvet jeg hvordan bil du har, men vanligvis er det rundt 30 % har nå jeg lært...

Syns alle burde stemme for ny istid eg! Tenk så størkent då! Pudder all night long..

stort sett all norsk strøm er nå vannkraft men importerer vel litt fra no kullkraftverk å døm er jo ikke akkurat miljøvennlig.
Men folk har altfor god økonomi i dag og døm kjøper seg nye, ofte store 4wd biler som døm "må" ha for å komme seg opp den "siste kneika opp" til hytta. Forurensingspørsmålet hadde ikke vært et så hett tema hvis folk hadde vært litt mer nøktern.

Noen som skjønner tegninga? eller vart en litt innvikla forklaring?

samma det. Det er nå meninga mi

Vel... en gjennomsnittlig bensinmotor har rundt 30 prosent effekt i forhold til hvor mye termiske energi som er i brenstoffet, mens en dieselmotor ligger mellom 40-50 prosent... Hvis du klarer noe bedre en det blir du rik og får sikkert en nobelpris....

Det er i hovedsak industrisektoren de store utslippene kommer fra, men for all del alt hjelper!

nok en gammel miljøtråd som er dratt opp ja...

 
Annonse
Annonse
Annonse