Snøforhold i Utah siste halvdel av november?

Hei,

Jeg skal til Las Vegas i siste halvdel av november og tenkte kanskje å besøke skistedene rundt Salt Lake City (Alta). Er det noen som har erfaringer derfra rundt disse tider og vet om det bruker å være snø?

Er det ingen som har vært i USA og stått på ski i slutten av November?

Jeg var en gang i Snowbird (som jeg anbefaler, vært på de fleste større stedene rundt Salt Lake) i slutten av november, riktignok så langt tilbake som sent 90-tall, men tror ikke klimaet har endret seg vesentlig.....

Vi hadde strålende forhold med dyp pudder, ca én meter (men noen steder uten særlig bunn, så man risikerte å slå gjennom utenfor løypene).

Skistedene i Utah åpner ca. 15. november (se http://www.skiutah.com/). Du kan ha bra forhold, men som telemark64 skriver er det ofte dårlig såle på de tider.

Kanskje du skal droppe skia og heller dra å klatre i Red Rocks rett utenfor Vegas? Eller dra på tur i ørkenen i Utah, eller sykle i Moab (http://www.utah.com/)? Men er du gira på ski, så hjelper ikke det …

Takk for svar. Jeg så på bildene fra skiutah, og jeg kan jo ikke si annet at man har sykt lyst å ta med seg skiene. Det eneste er jo en manglende såle på dette tidspunktet. Ser an været litt når det nærmer seg.

Om det er flere som har vært der, så mottar jeg tips med glede.

 
Annonse
Annonse
Annonse