Snø i Dalen !

De faller ned snøballer på Østlandet men ifølge Skiinfo så skjer det lite på snø fronten i Hemsegol. Stemmer det ? Har det ikke falt snø de siste dagene

Det falt en del snø på lørdag og søndag. Var knallføre båd i og utenfor løypene. Så det er bare å komme seg opp. Det er meldt mer!!!!!

Ja, en god del, kan faktisk ikke komme på en dal i hele landet hvor det ikke er snø. dust

Hvis du ser så står det Dalen med stor D...
Hvis du har litt omløp så skjønner du kjapt hvilken dal det er snakk om.. Når han i tillegg skriver "hemsegol" burde brikkene falle på plass

Du mener Hemskedal

hemsedal/ Gol da smartass

"Heisedal" (som Nils Faarlund sier). Dit alle byfolka drar når det skal kjøre "fett pudder i fjellet". Hehe - patetisk. Godt at de holder seg der med skylappene sine og ikke tar med seg den barske holdningen til de virkelige fjellene her i vest.

Dalen med stor D er en snøfresprodusent på vestlandet( www.dalen.no), så ikke belær folk med som vært ute en vinternatt før oslogutten... Forøvrig så synest jeg Hemsedal er et fint sted, passe bra fjell og masse posere som er der fordi det: " ÆRR SÅ FETT LISSOM!!" Skikkelige folk pakker i sekken og reiser skikkelig på ski skjønner dere, og da mener jeg ikke dalen. Når vi først snakker om Hemsedal så må jeg kommentere den lille rotte-heisen fra parkeringsplassen og opp, haha, den forteller sitt om klientellet.

 
Annonse
Annonse
Annonse