Slik skal det gjørest!

Ta en titt på www.sunnmorsalpane.no ! måten det blir gjort på er sinnsykt bra. Vi som brukere får være med på å stemme på hva vi vil ha i snowboardparken av rails, elementer og hva dager vi vil ha opent. Et forum der vi får spørsmål om hva vi vil at de skal forbedre på siden og på fjelle, planlegge ting som skal gjørest. Og best av alt, vi får seriøs respons om alt vi spør om!! En inspirasjon til andre skisenter

Helt genialt. Et eksempel til etterfølgelse!

vel bare å be om en meter pudder til 1.juledag!

Kommer i morra

Dette er et SUGE land!!!!! Jeg sitter her og klør meg på balla og venter på pudder og snø. Et par nye ski som ikke har rørt snø engang venter..... Når kommer den jævla snøen til vestlandet??????????????

Var vi to..

gjøres

er sinnsykt genial

Huske første dag i sesongen 2001/02 (trur eg). Det kom 50 cm pudder rett på bakken og eg og en kamerat hadde første spor førr sesongen i Labakken... O lykke! Men det regna bort rett etterpå. Fjellstra e super (når dem har sny), og no har dem følgt opp fin bakke med fantastiske webside! Krysse fingran førr en kald vinter!

og fjellsetra åpner forhåpentligvis i morgen (tirsdag)

Ser ut som om det kan bli magisk på Oppdal mot helga. Noen som vet litt mer om forholdene, og når ting åpner osv? Altså utover det man kan lese på skiinfo. Locals?

Til fjellsetra er imponerende, må være en av landets beste...!

Ligger 40-50 cm nede og 60-70 på toppen nå der oppe. Blir nok bra!

at siden har hatt 35000 treff siden den ble åpnet på nytt for 1 og en halv måned siden..

i motsetning hadde strandafjellet ca 27000 treff i hele fjor smile

 
Annonse
Annonse
Annonse