Skredsøker

Jeg er på jakt etter en god skredsøker, men er usikker på pris og kvalitet. Noen som har gode erfaringer med en type? Hvor lønner det seg å kjøpe søker?

Sunalp.no har testet de beste skredsøkerene. Ser de anbefaler Stubai - Piebs DSP. er det noen som vet hvor denne selges i Oslo? Erfaringer?

Genialt!
Kjøpte den i vinter, meget lett å bruke og robust. Ikke den dyreste heller!

Sjekk vpg.no

Tracker, Ortowox M2, Barryvox
Bruker sistnevnte til "daglig".

Var på ei messe nede i Eropa fo en stund tilbake. Fikk med meg at Stubai-Piebs DSP skredsøker skal være det hotteste av det hotte. Er vist den første saken med 3 digitale antenner...
Noen som har prøvd den?

Hva skal du med skredsøker? bare pyser som kjører med søker! Jeg bruker kun min når jeg skal finne damer på after skien....
Bare piss søkere å få i norge uansett!

Barrywox

Det finnes forskjellige "skredsøkere" ute på markedet. At det er fornuftig utstyr, er det ingen tvil om. MEN: Forskjellen mellom de ulike fabrikantene utgjør lite - det er hovedsakelig din bruk av utstyret som bestemmer hvor raskt du finner - la oss kalle det offeret. "Søkeren" kan være så god den bare vil - hvis du ikke behersker utstyret har det liten verdi. Selv har jeg gode, gamle analoge Ortovox f1, trener ofte med den - føler meg trygg med bruken av den - og sporer derfor raskt opp nedgravde objekter. Jeg sier ikke at det er hipp som happ hva slags utstyr du kjøper, prøv selvfølgelig å få tak i det beste, men styr deretter fokuset raskt over på å sette deg inn i innretningen og tren ofte.
Punktum.

Bare du ØVER og ØVER og ØVER så du blir flink til å bruke den du har.

Personlig ville jeg ha hatt en Dual Antenne Barryvox el.

Sonde/Stang og spade er like viktig.

Ha en trygg vinter, kjør hardt

Kjøpte denne i vinter. Jeg er veldig fornøyd med den.

Smart inlegg, Kåre.. Lykke til i vinter, da..

Kjører med Mammut fra Barrywox selv.. Fornøyd med den..
Kostet vel rundt 2.000 i val d"Iserè for et år siden..Men viktigst av alt er å kunne bruke tingene.. Hjelper ikke være stash hora når kompisen ligger 6 fot under..

Kjøpes hos Skandinavisk i bogstvn eller Torshov Sport. Den importeres av XC Sport, som bl.a har ZAG. Søkeren er forholdvis kostbar 3900 og 4900 avhengig av modell. - Men er markedets mest avanserte, men meget lettlært og anvendelig.

Har bestilt meg en hos brattlende.no
Billigere på nette ja! Var og sjkket på skandinavisk. Måtte betale noen lapper mer der og det var jo ikke noe bombe!

 
Annonse
Annonse
Annonse