Skredsøker

BCA Tracker? Skjønner at denne er enkel i bruk og er mest selgende. Men hva med alle de andre som finnes på markedet der ute?

Hvorfor er det ingen tester av skredsøkere på fri flyt siden. Noen som har tips utenom Tracker søkeren?

Hva er viktig når man skal velge skredsøker?

Kjøpte meg Mammut barrywox pulse rett over nyttår. Dette er en enkel og veldig bra sender/motaker. Lett og bruke og liten og hendig. Har og 3 antenner, som gjør den enklere og bruke og oppfatte signaler. Trur at BCA Tracker er en 2 anntenners sender, men er ikke 100% sikker. Har ikke prøvd noen andre S/M-er, men denne kan anbefalles.

takk for svar. Skjønner at disse 2 er det hotteste på markedet, men er jo litt stiv pris barrywox en da.

Men samtidig er ikke prisen så viktig for så lenge det er en enkel og kvalitetsrik søker. Lurer bare på om det kanskje er noen andre merker som er billigere og like bra? Enkle i bruk?

Hei,

søk på forumet her, er mange trådar på søkerar i tillegg til gode linkar til ulike nettsider.

BCA har 2 antenner ja. God søker, enkel og rask å bruka. Andre søkerar er den "eldre" barryvoxen, 2 antenner, liten og rask å bruke, har den sjølv og har ikkje tenkt å kjøpe noko ny søker.

Fant en bra side med tester og forkalring nå hvis noen andre skulle være interessert:

http://sunalp.no/article.asp?w=8495484&x=2276

noen som har erfaring med denne?

Er jo fin pris og får mye fin omtale, ser det bare er 1 antenne, men ifølge tester er den meget rask og enkel i bruk.

Du sier stiv pris på Barrywox, Skippy... Syns du ikke livet ditt er verdt 3500-4000 kroner? For min del syns jeg det er en ganske billig livsforsikring (selvom man så klart ikke er garantert å overleve).

Sendefunksjonen på de forskjellige skredsøkerne er lik på så å si alle. Det er kvalitet på søkefunksjonen du investerer i. Jeg vil så absolutt anbefale mammut pulse barryvox. Enkel i bruk, og den har mange praktiske funksjoner. Det jeg liker mest er at den har 360 grader søkefunksjon, som gjør at du slipper å rotere skredsøkeren for å få inn signal.

barrywox er jo ikke den eneste som redder livet ditt. Finns sikkert noen søkere der ute som er rimelige og like bra kvalitet...

Spør derfor om noen har erfaring fra Pieps Freeride eller andre?

Alltid like håpløst og sette en pris på livet sitt som det så mange ganger kommer opp i disse skred diskusjonene. Burde kanskje kjøpt meg en skuddsikker vest til og gå på byen med også da, er en liten pris og betale hvis for livet sitt hvis det kommer en skudd desperado og skyter deg wink

 
Annonse
Annonse
Annonse