Skiutstyr i Canada

Skal over til canada og lurer på om noen vet om det er mye penger å spare på å kjøpe skiutstyr i canada nå før sesongen starter?. Utstyr som: ski, bindinger, støvler, hjelm, goggles, jakker etc.

Nei det vet jeg ikke du...

in the comfort of your own home .. google.ca

Var i Canada i Fjor vinter, og ble ganske ergelig når jeg gikk rundt i Vancouver dagen jeg skulle hjem, og så i butikkene at jeg kunne få drømme utstyret til havlpris. Og mitt visa og mastercard var gått overlimiten!!

Altså i stor byene Vancouver og Calgary kan du få riktig så billig utstryr. På skistedene er det forsatt billigere en hjemme, men her er marginen mindre. Spessielt kær er billig!!

joda det er uansett billiger enn i norge, faar igjen mva, spoers hvilken stat du handler i mener det er ulike regler for BC og Alberta, har to typer skatt ene faar du igjen den andre ikke noe i den duren.

kom hjem med et par volkl explosiv m rando bindinger og stoevler for noen aar siden, mener det totalt var halv pris av norge, ihvertfall mye billigere. har ogsaa mye fete ski, line etc, venter du til litt ut i sesongen blir det ihvertfall billiig

savner folelsen av aa kunne staa paa ski hele sesongen, sitter med laan opp til oerene og studerer, satser paa aa faa meg en jobb snart aa komme meg ut i verden igjen.

pray for powder

ja, det er mye billig, sjekk www.mec.ca - de har stor
ebutikker i de store byene. alt arcteryx er halv pris, + en del
sikkerhetsutstyr tror jeg. spader etc.

 
Annonse
Annonse
Annonse