Skitesten i Fri Flyt

Synes det er for nøytral beskrivelse av skia som blir testet i friflyt. Vet det er dumt å påstå at det burde være en testvinner. For min egen del ble det ikke noe lettere å velge skimodell etter testen.

Satt på spissen:
Det er vel liten hensikt å ha med testere som er sponset av merker som er med i testen. Samme som Petter Solberg skulle testet en Subaru, Han ville vel ikke sagt noe dårlig om den.

respektive merkker!!
slik er det alltid!

Det siste du sier er feil.. Den siste setningen i
innledningen til testen sier: Testkjørere som har
sponsoravtaler har ikke testet sine merker..

Jeg er enig med deg i resten av inlegget, jeg blir ikke
noe klokere på hvilken ski jeg skal kjøpe etter og ha
lest testen. Men heldigvis har jeg allerede kjøpt ski(k2
public enemy)

enig med at det burde vært beskrevet litt mer om skiene, ble ikke akkuratt veldig opplyst av det som stod der nei..

syns ikke det burde blitt noen testvinner.. noen bruker kanskje ikke så mye penger som andre gjør, hvis en testvinner skulle vært, ville det selvfølgelig vært den som var dyrest.. syns beskrivelsene burde vært litt mer utdypt.

Ar5, Dynastar/larose, fujitive, seth pistol, Movement joystick er vel de vanlige twins som kommer best ut av det hvis vi tolker kommentarene, Stöckli Snake hvis du inkluderer de som ikke er jibbeski, men en bakke ski med baktupp....
- smak og behag er vel grunnen til at det ikke blir en entydig vinner. Det finnes så mange ski der ute med ulike egenskaper så det gir større rom for smak og behag nå enn før.
Før visste alle at 1080 og dynastar Thovex pro mod var de beste, men nå finnes det så utrolig mye mer å velge i og mesteparten av god kvalitet, siden skiselskapene etterhvert har skjønt at det er penger i dette her....
- Les mellom linjene og se hva som appelerer mest til deg.

Faller nok valget på. Driter i om det er "fattig" modellen. Tror dette er en seriøst bra ski i forhold til pris.

Enig med han over her, og han som har skrevet innlegget.
Jeg kommer nok til å gp for fujative..

Jeg synes Dynastar har de råeste skia.Har kjørt på Phil Dion en sesong nå og de lever absolutt opp til forventninger og vel så det. Prisen er også lav.

Hva om testene kunne ha poeng, ala det de har i Åka Skidor? Testene i Fri Flyt sier meg stort sett ingenting... Skal de først teste ski, må de vel ha en mening om det de tester.

klare jo ikke å så noe bestemt. må jo ha noen klare oppfatninger om hvem som kan like hvilke ski? Åka skidor sine tester er jo betraktelig bedre når man skal orientere seg i jungelen av "nye" ski.

Det blir mye generell overflatevurdering i fri flyt testene. Jeg forstår ikke hvorfor de har med pluss og minus som oppsumering heller. En så kort tekst trenger ikke oppsumering og minusene blir ofte kunstige og teite.
Det er greit nok med kritikk om den er konstruktiv, men å skulle trekke fram noe positivt og negativ med alle skiene på den måten fungerer ikke.
Det beste hadde vært en nøye beskrivelse over skiens egenskaper i forhold til det bruksområdet den er laget for og beskrive feelen den gir og hvilke kjørestiler som vil passe på den. Man kan ikke kritisere en ren parkski for å være en dårlig løssnø ski. Da synes jeg det er bedre å kommentere hvordan den fungerer i løssnø uten å nødvendigvis sette det opp som et minus.

En ting til: Testen må si noe om hvordan skiene fungerte i forholdene de ble testet i og ikke trekke antakelser på hvordan de vil fungere i andre forhold. Har man ikke testet skiene i dyp løssnø blir det absurd å ha en mening om hvordan de vil fungere der.

de har sikkert noen god testere, men noen av gutta er å blir gamle traver som ikke har mye å tilføre, spesielt på en twi tip test.
Stakkars Erlend Sande (red Fri flyt) som ikke har mye peiling se litt på + - kommentarene, de er jo helt latterlig på mange av skia.
drit i denne ski testen til fri flyt, test ski selv.

KJØP DEG ARMADA AR5 SÅ BLIR DU FERDIG MED DET. DET ER DE BESTE SKIENE SOM FINNES NÅ FOR TIDA!!

fischer airstyle er helt konge parkski.
etter min mening mye bedre enn 1080.

For 3 år siden var kanskje 1080en til salomon og candide si modell hos dynastar referansemodeller, men det er ikke tilfelle lenger. Nå finnes det masse gode ski der ute, og valget DITT er det du som må stå for selv. en test vil aldri kunne gi deg svar. Hvordan kjører du? Som en dame uten tæl med plogsvinger? Hardt som få? Kjører du virkelig så mye i parken som du liker å gi uttrykk for? Skal du seriøst aldri utenfor løypene?

Monteringen din kan også være alfa og omega for din oppfatning av skiene. Midtmontert gir ubrukelighet i pudder, og en sinnsvakt god switchski. Kjører du mye switch, eller går du helst på topptur med twins?

Jeg skal ikke prøve å si hva som er best, jeg har prøvd mange men ikke alle ski. Jeg syntes AR5 er lette og pusete, men hype selger alltid. Salomon lager for myke, ustabile ski. Rossignol er hakket bedre enn AR5, litt mer vekt og stabilitet. Selv elsker jeg egenskapene som viler i mine Airstyle, men design fra tyskland er vel en selvsagt katastrofe?

Jeg har vel ikke gitt noen svar, men håper du tenker før du kjøper, for behovet på skifronten er så individuellt som mor di.

Referer fra minuspunktet til Seth Pistol: " For tung og dyr for kidsa" Herregud, makan til dårlig journalistikk skal man lete lenge etter. Rett og slett for dårlig! Det er også mange andre håpløse utsagn i testen som hadde passet bedre inn på dårlig nachspiel der ingen vet hva de snakker om. Nei, her må det skjerpings til! Det eneste denne testen er brukendes til er at du får se bilder av skiene, samt at målene ( forhåpentligvis ) stemmer.

Jeg går for ARMADA TANNER HALL mod, de er vist helt råe!

Du kjøper ikke en ski som visst nok skal være bra! Før du legger 5 store i et par twins burde du jo vite om skia er bra!!!!

har kjørt ski i 25 sesånger,lest 2 tonn med skitester å en ting er helt sikker,ingen ski er perfekt for alle.les en test og finn en ski som du tror kan passe deg,prøv den å kjenn hvordan den følest.alle har forskjellig kjørestil,det er den som bestemmer skivalget.

Testen i fri flyt er preget av at sponsa løpere tester ski. De tester ikke sine egne merker, men gir heller ikke ros til konkurenten. Se på Åka skidors ski test og lær av den. Den er den beste testen synes jeg. Veldig bra sammensatt testpanel der.

Tanner hall modellen vil koste 6800kr...
Tanner Hall skien er KUN til park/street ikke til å cruise med.

 
Annonse
Annonse
Annonse