Skisteder i Slovakia

Er det noen som kan anbefale noen bra skisteder i Slovakia?
- Bra bakke og off piste
- Ikke overfylt
- Gode muligheter for å finne hotell
- Greitt med afterski & night llie

Kjørte gjennom Slovakia i sommer retning Polen og dumpet intetanende inn i et område med en del skisteder. Tatrafjellene var større enn jeg regnet med så jeg vil absolutt tro at det er mulig å oppleve de fleste former for skikjøring der. Det lå en del skihoteller langs veien. Dersom du har tenkt deg dit med bil, kan du kjøre til Krakow (Polen) og rett sør.

Gjorde ein del research på skitur til Slovakia/Tatry fjella i fjor utan att det vart tur av det. Beste området såg ut til å vera Tatranska Lomnica. Sjekk http://www.tanap.sk/skiing/ . CZ - Airlines flaug då frå Gardermoen til Praha for ca. 3200,- TR og Sky-Europe frå Praha til Bratislava for ca. 300 (!) TR. Frå Bratislava skal det gå tog til Tatranska Lomnica. Overnatting, mat og drykk er rimelig! Dersom andre har efaring frå Tatry fjella hadde det vore interessant å høyra.

Såvidt jeg vet så er jo noen av skianleggene beliggende i nasjonalpark (-er), High Tatra. Ref følgende webside http://www.tanap.sk/park/regulations.html så er det begrensinger på hvor man har lov å kjøre.

Husker tilbake til en artikkel i Fri Flyt fra Zakopane hvor dette også var tema, men der har vaktene visstnok begynt å ikke bry seg så mye...dvs se en annen vei...

Hadde vært morro å vite om noen har gjort seg erfaringer i forhold til dette i Slovakia...

 
Annonse
Annonse
Annonse