Skimusikk

Finnes det album med typsik "skifilm-musikk", eller må man surfe rundt og finne de på egen hånd. Noen tips?

all musikk duger til ski kjøring.litt god jamaican music til criusing litt hardcore punk og neger rap til jibbing og alt er i boks.enkle løsninger er for pensjonister

Om det er punk du er ute etter er jo Punk-o-Rama-samlerne fra Epitaph records og anbefale. Sjøl liker jeg "Give `em the boot"-samlerne fra Hellcat\Epitaph, ska, punk, reggea og litt annet i skjønn forening. Give `em the boot II(toern er jo alltid bestwink ) er meget bra, særlig "flight of the phoenix" med Vanity Five(spor 20 eller noe).

Det kommer an på hva du liker. For og si det sånn. Og om du ikke vet hva du liker, men tror det er rock, anbefaler jeg Thomas Feldberg og Harald Are Lund(har ferie i sommer) på PeTre hver mandag fra 2000 til 2200. Gutta vet det meste om de fleste.

mye bra svensk rock : Hellacopters, Captain Murphy og Liberator anbefalessmile

Britney!!! Genial skimusikk!

There’s no escape
I can’t hide
I need a hit
Baby, give me it
You’re dangerous
I’m lovin’ it

Too high
Can’t come down
Losing my head
Spinning ‘round and ‘round
Do you feel me now

With a taste of your lips
I’m on a ride
You’re toxic
I’m slipping under
With a taste of poison paradise
I’m addicted to you
Don’t you know that you’re toxic
And I love what you do
Don’t you know that you’re toxic

Hva med å melde deg inn i en klubb eller lignende? Da slipper du å tenke i det hele tatt. Da får du sendt en plate i måneden. Det høres ut som om det er det samme hva du hører på.

Hva med Mr. Music? Tror du kommer til å like dem....

Din forkjærlighet til mr music er rørende, så ha den gjerne på øret. Det jeg tenkte på er heller soundet på skifilmene, og hvor de henter de fra. Ofte ser man teasere og clips, og da får vi ikke se hva de spiller.

...er vel å bra, men Britney var litt i drøyeste laget synes jeg. Det blir litt mye sang-diva med fløte på. Nei dra i gang med noe Red Hot Chilli Peppers!! Der har du en stor mengde med variasjon i seg selv. Blande litt nytt og gammelt materiale, så er du der. Ellers er jeg veldig enig i at reaggie ofte duger til laid-back pudderkjøring.

er vel ikke så viktig, med mindre du synes at akkurat DEN låten var jævlig bra. hvis du, som du selv sier, er opptatt av "sounden" - da bør du rett og slett legge merke til hva det går, og så lete deg fram.

poenget er jo at den som leter, finner! kan hende finner du ikke akkurat det du lette etter, men kanskje noe annet som godt som gull!

absolutt

 
Annonse
Annonse
Annonse