Skibriller

Hei! har bestemt meg for å kjøpe nye skibriller til vinteren. noen forslag?? det som er viktigst er at de ikke dugger og at prisen helst ligger i underkant av 1000 kr.
Takker for svar på forhånd....

Kjøp cebe g land, supre briller som også passer bra til hjelm. De koster en del under 1000 spenn også...

med enten persimmon, VR28 el VR50 linse---ligger på ca 900.-

Arnette the Series.
Det er en god brille! Har brukt den en del sesonge nå og er kjempe fornøyd! Fungerer veldig bra både med og uten hjelm! Ikke hatt noen Dugg problemer og den er ikke så super dyr!

Takk for svarenesmile hvilket glass burde jeg i så fall velge?? med hensyn til lys og hvis det er dårlig vær med mye snø.. er det en spesiell farge på glassene som er godt egnet til det meste??

er skjiiit dåli.

du må ha spy
-kos

Har kjørt med de brillene to tre sesonger uten noe stress! De har fått MYE Juling,men er fortsatt like fine!
Vet jo ikke hvordan du har behandlet dine,men mine funker supert!

Glass:
Har selv Speilglass på ett par og Gule på ett...Erfaringen er at speil funker supert når det er veldig lyst og sol,men under kvelds kjøring blir de fort litt mørke. Gule er bra hele tiden egentli,de hjelper bra når det er dårlig sikt,og er ikke for lyse når det er sol.
Tror du får et ganske så mørktonet"klart" glass som også fungerer bra!

er det noen som har erfaring med cebe g land?? har hørt at det er en bra brille til en helt ok pris!!

Ingen kan møle seg!

Arnette er gode briller, kommer med nye linser i år og flere farge og strikk kombinasjoner. Bra briller til Ok priser. Glassene fungerer bra. Skal du ha en brille, kjøp rosa eller gule glass. Men speil er fetest smile

jeg bruker selv cebe og er kjempefornøyd. kjøp g-land med gule glass så har en perfekt all round brille..

De fleste briller passer de fleste ansikter. Ta med hjelmen og sjekk at det ikke er full kræsj. For øvrig skal du kjøpe så billig brille at du har råd til ekstra glass. Det er stor forskjell på glass til sola midt på dagen og de du trenger når skodda kommer på siste turen i skumringa. Glass kan gå i stykker og få fæle riper. Og da er det gull å bytte glass i stedet for å måtte kjøpe ny brille. Hvis du ikke er på vidda og må klare deg uten...

noen som har erfaringer med quicksilver?? fant et par til ca 850. noen som vet hvilke det er??

Ikke mange som slår oakleys glass..

du må ha spy blizzard! tidenes feteste goggler!

Kjøp deg arnette. er det dårlig sikt så kjøp deg glas såm er røde eller gule. Jeg har arnette briller, den har dobbel glas, det innerste glaset er rød og det ytterste glaset er blankt, sånn at folk ikke kan se augene mine. Passer perfekt til Cebe hjelm og uten hjelm. Jeg kjøpte de brillene i Val Thorens i Frankrike. der kostet de rundt 500kr, i norge kostet de 1100..

har hatt to par tidliere og begge to har blitt ødelagt for ingen ting. Jævli irriterende! så for all del, kjøp noe annet enn arnett!!!

arnett er supre briller. jeg har hatt ett par briller og de har tålt utrolig mye juling. du finner ikke bedre ski briller nå til dags!!

En ting syns jeg skal sies om Arnette goggles, de taaler faktisk mye juling. Hvis du samtidig vet aa passe paa glassene, har du en vinner. De ligger nok sansynligvis hakket under i glasskvalitet sammenlignet med Oakley og under tvil von zipper, men tar det igjen paa fornuftig pris. kjipt aa ripe opp et par glass til 500-600 kr(om ikke mer...) Det var iallefall min mening.

Jeg har noen par uvex briller og er jævli fornøyde med dem. Er på mange topptuer ol. Har aldri hatt noe problem med dem!!

 
Annonse
Annonse
Annonse