Skianlegg på østkysten av Canada??

Skal en tur til Montreal i mars. Noen som vet om noen bra skiteder på østkysten av canada som er vært en tur på snowboard?

Air

Mont Tremblant skal vaere ett av de bedre stedene her paa oestkysten, jeg har ikke vaert der selv enda, men folk sier at det er ett bra sted aa staa paa ski. Canadiere er veldig hjelpsomme saa du kan bare spoerre etter et mindre turistpreget sted naar du kommer dit, vis du tror Tremblant er for populaert. Naar i mars er det du kommer? Her i Ontario har High School March break 10-15 mars, som kan foere til at skibakkene vil vaere tettpakket.

Jeg hadde 2 dager på Mont St Anne ved Quebec ifm jobb i fjor. Det var ikke noe å rope hurra for, men bra for grunntrening av lår. For snowboard vet jeg ikke helt hva jeg skal si. Mulig det var noe park eller noe, men det er ikke min greie. De har noe "glades" som er tynnet skog, men det var ikke nok snø da jeg var der. Gondolen på fremsiden er effektiv og topp til bunn går i ett run, så det er mulig å få god treningseffekt. Ta med godt med klær, for det kan være veldig kaldt.

Takk!, sjekket ut Tremblant på nett, ser lovende ut. Blir mot slutten av mars, ..vet du tilfeldigvis noe om værforholdene der da?

 
Annonse
Annonse
Annonse