Ski til toppturer (telemark)

Hvilke kriterier bør en legge til grunn for valg av toppturski? Finnes det noen ski som både er brede, stabile og ikke minst lette? Hvilke ski er best?

da er det bare DB igjen rur eg....

Jak BC er bra lett til å være så feit. Og ei jævlig bra ski! Får den på berg-tatt.no..

Enda lettere, men ikke fullt så feit er Black Diamond Havoc. Lett, stabil, feit og veldig bra! Får kjøpt den på sport-conrad.com og noen andre nettbutikker rundt omkring såvidt jeg vet..

DB ski er D Y R E.. hadde det ikke vært for at de er så sinnsykt lett skulle man trudd de var lagd av gull.. smile Men folk sier de er helt vanvittg brae ski også da..

P.R. er lette og gir glede nedoverigjen. Gått mange 1k høydemeter med dem. Enestem som er kjipt er traversering i bratt lende med brede ski.

kjører på db. må prøves,utroli lette ski. sjekk www.dbskis.com
lykke til med valget. see you out there!

men de er ikke saa mye dyrere enn andre bra ski.
Vil ikke anbefale noe jeg ikke har kjoert selv, men de virker knallbra.
Dessuten kan man jo ta en ekstrajobb hvis man vil ha dyre ski, og/eller droppe burger i bakken, kjoepe brukte klaer, drikke Tuborg, bli proff osv...
Tenk den dagen du er blakk, drittlei jobben, lei av svett brunost, ser ut som en hippie, og lei av tuborg, men flyter oppaa snoeen og hoerer kompisene banne i det fjerne....

Hva med in big?

Hva med Fisher FX skiene? De er vel kanskje ikke de letteste, men er ikke tunge heller. Er veldig lettkjørte og holder seg brukbart i fart.

Ikke vits i å bestille DB ski fra USA, mann får minst like gode ski i norge. Dyrt er det og.

tenkte du på åsnes eller madshus da.... idiot

Vet ikke hvem som er idiot her?

 
Annonse
Annonse
Annonse