Ski til dårlig snø?

Når det gjelder pudder planker og andre ski til bra føre er det ikkeno problem å velge. Jeg har en tendens til å kjøpe meg for brede ski. Så når de dagene kommer med hardt og isete føre sklir jeg rundt uten kontroll. Hvilke ski skal jeg velge til sånne dager? Twintip seff.

En noe smalere og stivere ski, jeg anbefaler på det sterkeste Nordica Beast 8 TT. Den henger veldig bra på, og sparker bra fra når du legger den på skjær. Målene på skia er omtrent som en storslalomski.
Er også veldig lettkjørt i bakken, duger lite eller ingenting utenfor løypene, men det blir neppe noe problem da du har fete ski fra før.

hei
dårlig snø krever stive ski som Stormrider, Big daddy, Monster og Tanker. Jeg selv kjører tanker og big daddy. tankerne loser deg trygt og raskt gjennom all slags dritt snø fokksnø, skare, gjennomslag og råttsnø med full kontroll. men det er alltid et men, du må gi avkall på noe av lettsvingtheten. disse skiene søker fart og lange svinger langt uetnfor porter og andre sperrer. Dette er ingen nybegynner ski man kjøper for p imonere kiddsa eller se kuul ut, de er meget krevende men gir den gode skikjører valutta for pengene

lykke til med skivalget

 
Annonse
Annonse
Annonse