Ski-jente søker ski-gutter!

Kødda, hva slags støvler burde jeg kjøpe?
Nyinnkjøpte Dynastar I. vertikal 1.75, 30mm plate og cobra..Men har ikke fiksa støvler...Noen råd..Bruker forresten str.41-42 hvis noen har noe å selge!

..som jeg tenkte å selge for, tja, 500 kr. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------KØDDA - ER EGENTLIG MER INTERESSERT I Å KOMME I KONTAKT MED EN SKI-JENTE!

Homse

I tilfelle må det bli lesbisk................................................................................

Ikke kjøp deg T3. Det er alltid kjipt å kjøpe for lave støvler. Jeg ville ikke kjøpt noe laver enn Crispi sine Cx2, Scarpa sine T2 eller Garmont sine nest høyeste. Det er sjelden en støvel blir for høy. Du trenger jo sannsynligvis litt sitve støvler til de skiene der. Du kan få meg, men støvlene mine får du aldri! (bruker 41-42)

skijente med føtter til 42 !

EID

Kjørt med Scarpa T2 en sesong, kanonstøvel spør du meg. Egnet til både toppturer og bakke kjøring. God allroundstøvel! Eneste jeg ikke er fornøyd med, er at de er utrolig treige på levering. Men knallgod støvel å kjøre med.

Trur ikke du kødder. Psykoanalysen tilsier at du vil ha både gutt og støvel. For de fleste jenter er begge deler er viktige ingredienser for et greit liv. En god gutt og gode sko- ja, da er det ok å leve. Ikke annerledes med gutter, derfor bet bl a jeg på agnet. SLAFS!

 
Annonse
Annonse
Annonse