Ski for telemarkschick =)

hei hei =)

Lurte på om dere kunne hjelpe mg litt...?
Skal skaffe meg nye ski som primært skal være til for toppturer og offpist i anlegg, jeg er 169cm o veier 63kg.
Hadde satt kjempe pris på all den hjelp jeg kan få =)

Har et par dynastar in74 ski, med rottefella bindinger, super carve (oppbygd)
1.75 lange

Det er en spesiellt løssnø ski, men gjør en knall jobb i parken selvom den er litt stiv.
Bredde:

99 74 113
Interessert??
Alt fra 2500,-

Christin - er ikke helt enig i at det er ei løssnøski. Jeg legger et cirka-skille på 80mm på midten. Og løssnøskia kan godt være en del bredere enn det også. Mine er 105...

Til løssnøkjøring og toppturbruk vil jeg anbefale ski som er mellom 80 og 90 mm. De bør jo ikke bli for tunge, så er de brede nok kan de godt ha cirka din egen kroppshøyde. Det blir avveining mellom hvor mye du gidder å kjempe opp på topptur og hvor fartsstabile de skal være hvis du liker å kjøre fort. Punkt en ved skikjøp er en realistisk vurdering av hva du faktisk ender med å bruke skia til. Punkt to er å få testa skia en dag eller to.

Jeg anbefaler deg Fischer Big Stix 84 (prod. ikke lenger, kjøp brukt eller på supertilbud). Og en binding med stag (ikke wire). Som Rottefella Cobra eller Cobra Z.

Søk i forumet for å finne flere tråder om jenteski.

enten K2 Seth Pistols eller Volkl Goatama for ditt bruk. Har omtrent samme vekt/lengde som deg, og liker disse skiene. Begge er fete frikjoringsski, men likevel lekne og lettkjorte. Usikker pa hvilken lengde du bor velge, det kommer an pa hvor mye trokk du kjorer med og hva du foretrekker. Lykke til med skivalg!

In Big"en til Dynastar. Dyr da, men verdt pengene. Lettkjørt, sitter ok i bakken bare det ikke er isete. og ei bra pudderski.

 
Annonse
Annonse
Annonse