Ski eller brett?

Hva er best ski eller brett? Og hvordan ski er best telis, twintip osv. osv???

.

håpløst. er ikke fasit på det teite spørsmålet, hadde det vært det, så hadde alle drivi med det samme

...

Det kommer helt ann på hva du liker best.. det er ikke noe som er bedre enn noe annet når det gjelder sånne ting som dette.... har stått både på ski og snowboard. jeg falt for ski! kjører nå på twin tip

Er to brett. Assymetrisk, men forovervendte bindinger. En på hver. Og hjemmelagde skistoppere. Litt bredbent posisjon og du kan kjøre overalt det er mer enn 2cm snø.

kvinnelig skiinstruktør sist helg. Hun kjører alpint, telemark og brett og jobber som instruktør på telemark. Hun digger alle formene for kjøring, men hennes opplevelse er at ingenting slår opplevelsen du får på brett i pudder.

Dette er forøvrig en uttalelse jeg har fått fra flere jeg kjenner som behersker både brett og ski.

kjenner som er flinke på både brett og ski finner fram brettet når det er pudder. Brett er den aktiviteten som kommer nærmest den største av alle opplevelsesidretter nemlig bølgesurfing. Utgangpunktet for brett var jo nettopp å kunne surfe på snø. Brett er født i pudder og det er der snowboard har røttene sine.

for en håpløs diskusjon. gi dere nå!

og bare så det er klart: bølgesurfing var vel neppe den første opplevelsesidretten? om ikke jeg tar helt feil har man funnet pudderski som er godt over 4000 år gamle... kanskje ikke helt i kategorien sportsutstyr, men likevel.

hva er best? supermario eller Donkey kong?? hvit eller brun ost?? Bukse eller skjørt?? Godt råd, reseptfritt: Finn det ut selv, det er en hel verden der ute, mye som må prøves.Opp av sofaen ut av døra. Ta to valium og ring meg i morgen.
Konsultasjon kr 0,-

Jeg synes telis er best, men jeg har aldri prøvd brett. Spennende sammenligning med bølgesurfing forøvrig. Dette har jeg aldri tenkt på før, men likheten er jo faktisk slående. Masse props til snowboardere for å være fjellets surfere! Noen som har surfet med (vann)ski noen gang? Fast eller løs hæl?

 
Annonse
Annonse
Annonse