Ski Around the Rockies!!

Har tenkt meg en tur over dammen til vinteren. Er det noen som har tenkt det samme eller har erfaringer med Langley Travel sin tur ski aroud the rockies. Positive og negative sider. Er dette noe å satse på for en som ikke har vært over dammen før og har bare to uker til disp.

Jeg har også planlagt det samme. snakka med noen svensker i fjor som skulle på en slik tur, de hadde fått de beste anbefalinger fra flere hold. Så på bakgrunn av det satser jeg på at det er meget lovende!

da det er god stemning. Stappe gutta boys inn i van"en og suse rundt. Det litt kjipe er at det følges en plan som ikke kan forandes p.g.a. hoteller som er booket og slikt. Dette medfører at selv om det snødde en meter snø i den dagen dere var der så må dere likevel dra til Banff dagen etter.

God tur

Lag turen selv. Det eneste du trenger å gjøre er å kjøpe en flybillett. Kjøp en gammel bil eller lei en bil. (budget ca 4000,- for 14 dager) Bensin er billig!! Det finnes Hostels, som er lignende norske vandrehjem på de forskjellige plassene. Kan være vanskelig å få plass, men det ordner seg. (motell er heller ikke så dyrt) Turen kommer ca på det samme som langley(i alle fall ikke dyrere) og du kan reise til akkurat dit du har lyst. Så slipper du å reise til Banff å stå i kø.

Whitewater anbefales (alltid mye snø!!) Kickinghorse har masse fin offpist. Fernie begynner å bli overbefolket, men fortsatt vert en tur!!

Stemningen i van"en den klarer du å lage selv!!!!!!!!!!

God tur!

Ikke noe vondt om Langley de er det beste reisebyrået i norge!!

Canada er noe helt annet en alpene. ikke minst er snøen en egen opplevelse og kulturen om man kan kalle det det. en opplevelse å være der bort. mye fet kjøring.jeg var heldig å få masse fet pudder i Fernie og det var rock n roll. må også anbefale heli skiing. ja jeg vet det er dyrt men spar opp og svi av det er en opplevelse for livet. du kan dog være uheldig å havne sammen med en gjeng fet amrikanere og japser og da har du blåst penga dine..god tur og lykke til..er nok enig med han over om å leie egen bil..

Er det mulig for alle og en hver til hive seg på en slik tur?? Selv uten folk med ski og vinter erfaring?

det er bare i norge der finnes regler mot sånn, i andre land så kan allt å alle være med på allt mulig så lenge de skriver under på diverse papirer...

 
Annonse
Annonse
Annonse