Skaperen Rando-løsning

Så på Skaperen på TV2 å fikk med meg en fyr fra Bergen som skulle lage en anorning til å montere vanlige alpinbindinger på, så man får en slags randonebinding, men av dine egne langt stivere bindinger. Noen som vet om han som driver med det? Når kommer det på markedet, eller hvordan går det med ideen?

Selger en type adapter en kan bruke som vil fungere på noe av den samme måten som han på skaperen! ikke testet det ut, men ser jo ut til å være en god i idee!!

Ja, hvilket program! Fridtjof Wilborn fyller nå sendeflaten i TV2 omtrent hele uka som programleder for både det ene og det andre. Kveldens episode av Skaperen var likevel best da to BI-studinner presenterte den "geniale" ideen om å lage en ballong/airbag mot skred, som to BI-studinner presenterte. Hallo? Hørt om ABS airbag? Slike har vært på markedet siden 1991, se www.7blaner.no eller www.abs-lawinenairbag.de/
Greit nok dèt, men da Anne Cathrine Slungaard i dommerpanelet så begynte å plapre om den voldsomme aerodynamikken i et snøskred, og hvorfor denne ideen var nytteløs fordi oppfinnerjentene ikke hadde kontaktet et universitet eller en PILOT først, da switchet jeg til en annen kanal. Uten Wilborn.

smile

Fikk lyst til å skrive no drit om de BI studentene jeg også, men syntes kansje ikke FF er stedet å klage på tv program på. Bare litt når vi først er inne på det. Hu dommer dama sa jo også at det var dårlig reserch. Det hadde hu uvitende rett i.

Bad Sersjant: Mener du Alpine Trekker? Det blir jo noe av det samme, men du må putte greia i en alerede full sekk da. Den plata som ble presentert var til å montere under bindingen.

Dette har vel vært forsøkt utviklet før?
Drev ikke Linken med noe sånt for et par år siden?

 
Annonse
Annonse
Annonse