Skalljakke

Hei ska till med ny jakke til ski kjøring denne sesongen. Har noen anbefalinger på hva jeg bør velge.

det er nesten ett fett hvilken jakke du kjøper. De er jo lagd av samme materialet. Kjøp en med god passform og gode luftemuligheter. En god hette er viktig. Prøv selv. Noen vil ha lange jakker andre vil ha korte. Noen vil ha ditt og noen vil ha datt. Jeg har en Lowe alpine triple point jakke og en trelags North Face jakke. De er begge gode nok.

Ikke kjøp dyr fin jakke til 5000, kjøp heller en billig snowboardjakke, de er like kule og koster 2000, f.eks noen billige 4squares eller sessions. det er 3000 til sesongkort!

min Lowe Alpin Foraker 2001/2002 i Triple Point str M. Denne er ikke brukt. Nypris kr 3400, men jeg selger den LANGT under den prisen. Hvorfor selge?: Den er en premie, og jeg har en nesten maken Lowe Alpin fra før. Tofarget mørk grønn. Ta kontakt.

helly hansen har smoothe skalljakker. stretch i hetten gjør at den tetter rundt halsen. komf.

HH Verglas er topp skijakke!

Etter å ha vurdert x antall jakker har jeg bestemt meg for dette merket. Skal brukes i skibakken, på toppturer, til klatring, etc. Noen som har erfaring med Beta modellen ? Denne er jo 1000 lappen billigere (3900,-) enn Alpha og Sidewinder men lurer på om den blir for kort til til å pumpe pudder med og at det lett kommer snø oppunder ryggen ?

det ordner seg ved å kjøpe selebukse som går høyt.
Har selv Arcteryx Beta, er veldig fornøyd.

Unngå for all del alskens dill og dall. Kjøp en jakke med færrest mulige snorer og drit. Bedre med to store enn fire små lommer. Kjøp jakke med gode lukkemuligheter. Dvs glidelås, frontklaff med borrelås og trykknapper på en og samme jakke. Videre må hetta være god. Halsen må være vid nok til løshals. Til fjellbruk bør den ha glidelåsluftemuligheter under armene. Lowe Alpine Flash er en jakke som oppfyller samtlige krav. I hvert fall den jeg har. Men den er tre år gammel. Koster 3000 hos Verikal.

-

Arcteryx Sidewinder SV er konge. Fordel med den fremfor Beta og Alpha er snøskjørt til løssnø, men med selebukse spiller vel ikke det så stor rolle!! Ellers er jakken bare super smooth. Storfornøyd!!

 
Annonse
Annonse
Annonse