Sjekke skidamer!?!

Hvor får jeg tak i en skidame? Har vært på sjekkern lenge, men hvor er de fine skidamene? Mye bra bimbos der ute som yter maks, men ingenting er som ei sprek fjellrype med telemarksvikt i knea. Skjønner ikke hvor de gjemmer seg... (og jeg ER kjekk smile)

ta på deg rosa pannebånd og ta en tur på hemsedal cafè. Se forøvrig http://www.friflyt.no/default.asp?id=5,0,,NO&idm=0,51314,

enda bedre; gjør en date på cafen,møt ho på Hemsen senere. der er partyet i gang til 03.30 (nytt i år!). Står du først i køen kl. 08.30 og hun er med, er alt i box!

kan være fordi det finnes minimalt med telemarksvikt-damer....siden telemark i d heletatt suger endel... kjøre hardt,kjør stil! Twin-chicccccccckkk!

Gå på ski-entusiast arrangement og hold utkikk. Finner du en, må du spille kortene dine riktig, og vips! så har du ei dame som du kan gå på sportsbutikk å sjekke vinterens nyheter med, i stedet for å shoppe...

sjekk ei dame med svak psyke og masse penger.. og gradvis gjør henne om til ei skidame.

Det er mer enn nok fine telemarkdamer, men kanskje du ikke bruker riktig teknikk når du sjekker dem opp? Vi venter jo bare på å bli fanget opp av en stor sterk mann!

Veit om fleire bra mæ god telemarksvikt i beina, men dei er ikkje billige. Leit vidare gut, den som ventar på noko godt, ventar ikkje fånyttes!

"fresh telemarksdame!" - vil du at vi skal klubbe deg i hodet og dra deg etter håret hjem? Som en stor og sterk steinaldermann?

Gi oss noen tips! Begynn med noen scenarioer som: I bakken, utafor bakken, i heisen/heiskøen, på afterski og i byen. Forklar hvor, når, hvem, hvordan og hvorfor! Altså den komplette guiden.

makan til svada, sosialt samvær- inkludert korpulering med telemarksdamer er sterkt overvurdert.
Skikjøringa lider somregel ved denslags risikosport

..er akkurat det; et marked. Kjønnsmarkedet for skikjørere er preget av en klar overvekt av gutter. Utfallet blir som ventet i et marked; Det er mye lettere for jentene å finne seg en kjekk gutt i dette mikjøet, enn det er for gutta å finne seg en grisesøt berte.

Kanskje et salsakurs kunne være noe å tenke på...

Endeleg eit tema eg har god erfaring med, sidan eg sjølv vart sjekka opp/sjekka opp min kjære mann nettopp på Hemsedal cafe. Det er riktignok nokon år sidan....
Det finnes anna en pappa gutar og jenter på cafeen. MEN sjå ikkje etter rosapanneband (det er fint det altså), sminka fjes (HALLO det er afterski me snakker om her) eller snerten rompe som viftar fint i takt til "I"m sexy for my ....."
Sjå etter ein glad, solbrun etter ein dagar på ski (ikkje i kjerringgrillen, eller etter pudderet), gjerne snerten rompe under ei godt bruka bukse.
Og gløym ikkje: If I sleep with you to night does"t meen I"ll ski with you tomorrow!!!!

pass på å ikke gå i musefella til ei wannabe-skikjører-vestkant-pike-som-utgir-seg-for-å-være-noe-hun-ikke-er-jente... hmmm... vil tro at folven/stryn var/er (?) et bra sted å starte jakten etter ei bra dame.. lykke til til deg som startet tråden i alle fall.... hehe

og,..hvis du finner ei: ta en prat med jack d eller jim b for å få opp motet, gå/sjangl bort og pek på hun. deretter sier du: du-å-mæ, du-å-mæ, du-å-mæ.. funker stort sett alltid..eller?

Jeg vil også ha ei slik ven og vakker skidame som:
- er GENUINT interessert i ski (som ikke står på ski fordi "det er kult" jeg vil at hun skal være med på ski), og som derfor
- gjerne skipper sommerferien og bruker istedet ferieukene om vinteren
- henger med på ski, både oppover og nedover

Finnes de?

I min venninnegjeng drar vi på ferie for å jakte god snø, heftig after-ski, lekent pudder og herlig skikjøring på vinteren... Vi er ganske mange, ser bedre ut enn gjennomsnittet, kan kjøre ski og blir sjekket opp til vanlig... Men vi har fortsatt til gode å bli sjekket i skibakken eller på after-ski? Skyldes det at vi legger igjen liglossen hjemme når vi kjører ski? Eller er det rett og slett fordi vi kjørte fra gutta tidligere på dagen? wink

E du ledi, "telejente"?

Beste stedet er en 2 stolers stolheis. Bruk, om nødvendig vold og legg alle moralske skrupler bak deg for å komme på en stol med en snerten liten tøtte på. Splitt jentegjenger, bruk stav og skuldertakling får å oppnå stolkontakt. Vel på plass på stolen skraper du tilfeldig borti skia/brettet til tøtta og grunnlaget for en flørt er lagt.

Derfra er det klassisk sjekketeknikk som gjelder, men vær obs på tidsbegrensingen. Når dere sklir av heisen må du ha avtalt en ny agenda. Feks, møtes på afterski e.l.

Når det gjelder replikker har jeg sansen for en jeg lærte av en dreven sesongare og fittetjuv i Verbier. På slepen 08 dialekt hvisket han i flickans øre; "Hej, vill du åka til månen med meg?" Og det funka. Gang på gang.

Om det er sjekking av skidamer eller andre damer: Jo frekkere du er, jo mer villige blir de! Men du må være frekk med stil og ironi. Og da er du UTROLIG hvilke grovheter som går hjem. Eksempel: Hei du, vi kan gjerne ta en dans, men jeg nekter plent analsex første kvelden. Går hjem hver gang! Men varsko: dette kan bli VELDIG platt hvis du ikke gjør det riktig.

for meg er telemark-jenter stort sett berter, vet ikke hvorfor. Liker ikke jenter som tror de er bedre enn andre.Og sminke i heisen gjør enn vel som enn vil om,selv om enn er tøff på ski eller bare later som...det er holdningen de går på,ikke hvor mye sminke eller lite sminke...

Har ikke sånne telisberter klitt som er lenger enn de fleste guttesnabler? Tror jeg hadde blitt skremt hvis jeg hadde kjent klitten til dame inne i arslet....

 
Annonse
Annonse
Annonse