Sir Joseph

Noen som noen erfaring med dunjakkene til overnevnte? Eller andre forøvrig? Er ute etter en mellomtykk/-varm jakke som ikke har alt for stort ekspedisjonspreg over seg. Med andre ord noe som også tar seg ok ut på afterski, men ellers er lett i vekt og varmer bra.

Klarer ikke helt å se hva du skal med en dunjakke på afterski...

Kanskje du kan prøve å forklare litt mer?

begrepet after ski har mistet all mening for meg, etter at det lokale utestedet, beliggende 4 mil fra nærmeste skisted, 12 m over havet, presterte å arrangerer after ski hele påsken.

Når det faller seg naturlig å dra på afterski i plagg som ikke tåler mengder med øl, gt, svette og tårer har ikke afterski lenger noen mening. Da kan man like gjerne kjøre en sånn "white christmas setting" med toddy, v-genser i pastell og peiskos. Og skifte seksuell legning.

Du er antageligvis en tulling! Kjøp deg Sir Joseph hvis du
skal ha noe som funker optimalt utenfor afterski- gjerne
utendørs på vinterstid...

Med noe "som ser bra ut på afterski", mente undertegnede naturligvis ikke det bokstavelig, men at plagget gjerne kunne se bra ut i tillegg til å fungere på fjellet.

I motsetning til min nåværende dunsak, kjøpt på gata i Zacopane.. Den fungerer sinnsykt på grillfest i november, men det er det hele.

 
Annonse
Annonse
Annonse