Seth morrison på speed hadde bestemor stappa i seg

det er ikke til åstikke under en stol at fyren stapper i seg det han får tak i for å få på drapåformen

bestemor.. du bør heller tenke på din egen medisin.

-

tror ikke det er no mer alvorlig enn djevlens drikk og general?

det er sånne som deg som får rykter til å spre seg. selv om han drar på sinnsykt, så vil ikke det si at han dytter innpå det han får henda sine i vøttø. jævla idiot. og hvis det skulle stemme så er du jævla kul som vet det da. og kult at du deler det med oss. jævla idiot ass.

Må bare beklage, Bestemor, men jeg kan med sikkerhet fortelle deg at Seth er fullstendig nykter både for kjemisk og organisk stimuli når han er på fjellet. Mulig han tar seg en blås etterpå, ja vel, men det gjør vel alle amerikanere uansett. Men når han er på fjellet for å filme eller fotografere (som han stort sett gjør hele tiden), så er han fullstendig nykter. Beklager, men der sprakk ryktebobla di.

Bestemor er en tosk.

Men et poeng kan nå "bestemor" ha.. drapå-viljen hans er ikke helt normal! Han er jo utrolig... tror jeg måtte ha fått i meg bra med skumle ikke nevnte stoffer for å poppe en backflip ut en 25 meter klippe.. Men, Seth er jo ikke helt normal! Men han virker ikke dopa, dessuten å stå på toppen av et fjell med 200% i testosteron nivå kan nå ikke ha funka uansett..

 
Annonse
Annonse
Annonse