Seth Pistol - Telemark

Har noen prøvd Seth Pistol på telemark? Vet at promodellen var myk, men at at den som nå er i salg i butikken er blitt vesentlig stivere. Takknemlig for synspunkter

Kommer selvfølgelig an på kjørestil og hva du kjører osv. Men er liker du deg utenfor løypene og litt i parken, så funker det sikkert helt fett. Har ikke prøvd det selv, var inn på tanken, men det ble et par PR istede. Syns du skal prøve jeg.

Hvorfor ikke gå for denne.http://www.couloirmag.com/mfgs/k2/hippy_stinx_released.htm
Telemarksutgaven av SP. Inserts og alt...

Noen som har prøvd skia med alpin bindinger? Er super kin på et par men er veldig usikker enda..

De skiene seth kjører på er MYE stivere en butikk modellen... De funker som en glimrende brems i perfekt pudder, men er ellers ubrukelig!!

Har prøvd de....

Jeg tror skia til Seth Morisson er en del stivere en pro modellen! Jeg kjørte på seth pistol i 4 dager. De er sikkert konge løssnø! Jeg har fått prøvd skia alle ulike kjæreforhold utenom pudder. Skia blaffret og var litt ustabile, men har den vorte litt stiver, da har skia våre helt konge!!! Når en har myke ski så er det lettere å leke med en når de er stive. Egentlig så bør du prøve skia før du handler. Tror ikke de vil fungere så bra på telemark. Jeg har kjørt telemark i 9år, men nå har jeg gått over til slalom.

 
Annonse
Annonse
Annonse