Sesongarbeider i St.Anton

Vi er to jenter som tengte oss ned til st.anton denne sesongen. Trenger litt hjelp og tips om hvordan vi kan skaffe oss leilighet og jobb. Noen bra linker?? Vi vil heller ikke tilbringe dagene bare til jobbing, vi reiser ned for å stå på brett.

Spar opp litt penger sånn at dere har dersom dere ikke får jobb med en gang, finn et billig vandrerhjem, noe ala

http://www.chamoniard.com/ (dette er da i chamonix, men se etter noe lignende i st.anton)

Reis tidlig nedover, kanskje okt/nov og kanskje ennå tidligere enn det også. Plass å bo finner dere ooover alt! Skulle ikke vært noe problem!

Kos dere masse! smile

bodde ii

Bodde i stanton i vinter, reiste ned i slutten av november, tok tre dager å få meg jobb.Mange jobber å få på kveldstid der, bare å gå rundt å spørre med en bra innstillingsmilebolig følger nesten alltid med jobben.litt tøffere arbeidsforhold enn man er vant til her hjemme men det glemmer man fort med så mye puddersnø
Ellers er det garantert at jeg må ned dit igjen
Mange andre fordeler med å jobbe, som forsikring rabatter osv...
Ikke no vits i å reise ned tidligere for stanton er helt tomt før heisene åpner, ingen ting som er åpent heller

reise ner 20 november. vet du om nogen billige steder å bo før me finne jobb? kor mange dager bør me reiname å bestilla til overnatting.

Hvis man ikke får jobb liksom, hva gjør man da?

I tillegg kan det hende at snøforholdene ikke blir noe særlig før på nyåret.

Nå ser det riktignok ut til å bli en kald vinter, så akkurat i år er sjansene små for det.

..er ikke noe stort problem å få, somregel. så lenge du er oppegående og snakker engelsk (gjerne en del tysk) så er det enkelt å få seg jobb. Men som noturns sier så er det litt tøffere arbeidskår, merket også en litt større forskjellsbehandling mellom jenter og gutter, men trives du ikke i jobben du først får, får du prøve å holde ut i den til du har funnet deg en ny. Får du deg jobb i en organisert butikk i sentrum f.eks skal det ikke være noe problem, men hadde en venninne som jobbet i et bakeri langt borti gokk hos noen lokale østerrikere, og slet veldig med sjefen der. Å bo billig er ikke så stort problem. Om dere reiser ned i november er det lave priser, jeg kan anbefale st. jacob. Bor mye skiinstruktører og andre sesongere der. Kan finne steder nedi 30 euro natta for første tiden, blir mye billigere for flere måneder. Vet ikke om du kan finne langtidsbosted så enkelt herfra. Når du kommer ned er det ikke noe vanskelig å finne langtidsbostedet. Da spør du der du får jobb osv... Men du får sende mail til de du finner på nett som kanskje kan hjelpe deg!

Lykke til! Og ha en fantastisk sesong!

 
Annonse
Annonse
Annonse