Sesong i Sør Amerika

Hei

Vi er to jenter som planlegger å ta en sesong i Sør Amerika sommern/høsten 2008. Har beynt å se på steder og muligheter. Lurer derfor på om noen har noen tips til oss.

Tenker oss å dra ca 1 juli til midten av oktober. Det viktigste er selvsagt hvor vi skal. Virker jo som las lenas er et kjempested, men har sett flere andre aktuelle steder. Er jo kanskje mulighet for å kombinere flere? Har tenkt å se litt annet enn bare ski mens vi først er der ogsåsmile Ellers er tips og råd om alt supert. Vi liker offpiste og turer i tillegg til en okey bakke for dager med dårlige forhold. Vet du om hvordan man best ordner seg sted å bo og transport?

Blir kjempeglade for alle som kan hjelpesmile

Hilsen Siw og Mari

Hei saa dere hadde planer om aa ta ski sesongen i soer amerika oxo. jeg har hatt planer om aa vaere i Las lenas for sesongen, men har store problemer med aa finne noe sted aa bo , for det er utrolig dyrt der.her er en link til en internett side som har masse informasjon om las lenas http://www.laslenasski.com/view.asp?p=1

Men jeg kan holde dere oppdatert, hvis jeg kommer i kontakt med noen som har kontakter, jeg jobber ganske hardt med det for tiden smile

hvis dere har faat noe informasjon allerede saa er jeg veldig glad for noen gode raad smile

Lasse

Det er 2 måter og gjennomføre en sånn tur på.

Første og beste er og leie seg inn med feks www.sasnowsessions.com eller www.southamericaski.com. Veldig greit siden du ikke kommer noen vei uten spansk i Sør A.

Andre måten er og bare go with the flow og bare la tilfeldighetene ta over. Håpe at du treffer noen som kan leie deg en seng.

Las Lenas er dyrt, sesongkort over 1000 dollars, og ofte ødelagt av vind og dårlig vær. men er bra når det er bra. Bakkene suger. Når det er dårligvær er det ingenting at gjør except party og BBQ.

Barlioche har bedre bakker heiser og lettere og finne billig overnatting. Mye fine turer rett rundt anlegget. Trær så du kan kjøre i dårlig vær.

 
Annonse
Annonse
Annonse