Sensur??

Er det ikke en friflyt medarbeider som avogtil stikker innom forumet og sensurer noen innlegg??sier ikke at de trenger å stikke innom hver jævla dag men avogtil for å sjekke å kvitte seg med et hav av unødvendige innlegg der de bare skriver pung, pung og pung og det er alt..

tanken har slått meg også, er da en hel haug med idiotiske innslag som ikke har noe her å gjøre i d hele tatt....!!! synes de hvertfall burde tatt vekk noe av det verste.. altfor mye kødd her....!

Om de hadde hatt et ordentlig forum her som phpBB, ikonBoard, phpBoard osv. hadde nok noen kunnet moderert bort massevis av poster lett.
Men her må man trolig inn i databasen og fjerne alt manuelt eller noe.

Enig med usannsynlig mye tull. Hadde det vært et registreringskrav på å få lov til å poste hadde 90% av alt tullet forsvunnet...

Kankje noen skulle fikse det sånn som Mats sitt forslag? Sånn at De som faktisk bruker disse sidene aktivt kan bruke dette forumet til noe nyttig... Ikke det at jeg er den som poster mest her da. Men det er masse interessant her da, noe som tilogmed er litt humoristisk. Men joda såå... Noen burde da klare å fikse det? Kanskje tilogmed registreringen kan inneholde mail adr, alder og hva men evt står på, og havor man liker å kjøre. Freestyle, frikjøring osv... Noe å tenke på??

Synes ikke det er rart at moderator er inne og sensurerer bort det verste her, det er jo fullt opp av usakligheter og dårlig fagkunnskap over hele linja. Skjerpings må til.

Problemet er at det ikke er noen moderatorer her som tar bort alt tullet.
Det vil vi ha!

Det vi vil ha..er et forum der du reg deg..og har moderatorer og dette..!

 
Annonse
Annonse
Annonse