Scarpa T-Race eller T1

Hva er forskjellen på T-Race og T1. Er ute etter en sko som hovedsaklig skal brukes til løssnø/bratt terreng, men også på toppturer. Hvordan er erfaringene med Thermo inner sko?
Hvilken sko skal jeg velge??

eneste forskjellen er stivheten på skallet. Race er ca 25% stivere sier de. Utformingen ellers er helt lik. Eneste stedet du har noe å hente på Race i forhold til vanlig T1 er i hardpreppa bakke med bakkeski. Det er min oppfatning i allefall. Thermostøvlene kjenner jeg ingen som har prøvd, men høres digg ut. Og så er alle støvlene blitt lettere pga thermo innerstøvlene, og det er i hvertfall ingen ulempe på toppturen..

har helt rett i alt hun ( han ) sier...skal du bruke støvlene på topptur kjøper du t1....ikke race. Kjenner heller ikkje til thermostøvlene i bruk men vet at de tilpasser seg foten bedre, slik som f.eks Garmonts G fit.

De gamle innerstøvlene begynnte å bli dårlige, så jeg kjøpte de nye thermoene. Ble mye lettere, og sitter mye bedre på foten. Før hadde jeg mye vondt i føttene på forsesongen. I år har jeg ikke hatt problemer i det hele. smile Anbefales

 
Annonse
Annonse
Annonse