Saas Fee

Noen som har vært her? Trenger litt info, hvordan er dette samenlignet med feks st Anton og Ischgl. Er på jakt etter løssnø (selvfølgelig) og bra apres ski (selvfølgelig) til en billig penge (selvfølgelig). Men all info er velkommen, prøver å overtale reisefølge til å reise hit og ikke til Zillertal eller st Anton.
Info om Zillertal blir også verdsatt

På grunn av store bresprekker er selve hovedfjellet noe bregrenset for offpist. Den beste (og tryggeste) offpiste i området lengst nord. Kommer ikke på navnet nå. Men ved bra snøfall har du nok gode muligheter her, og sikkert også i anleggene nedenfor (Saas Grund tror jeg det heter). Har dog ikke kjørt der selv. Men ikke forvent stort offpist terreng ala St Anton. Har bare vært der noen dager så afterskien ble ikke testet. Prisene er typisk sveitsisk. Passe høy.
Vært en dag i Zillertal, nærmer bestemt Hockfugen. Likte meg veldig godt der. Kjørt i Hockfugen og de nærmeste anleggene retning Mayerhof. Veldig bra Terreng, relativt lav høydeforskjell. Skal tilbake dit og sjekke mer. Kanskje i vinter. St Anton er gull, men ikke spesielt eksotisk. Tviler dog på at jeg klarer å holde meg unna denne vinteren også.

blir vel muligens st anton igjen. var litt uheldig sist gang, var leeeenge siden det hadde snød, men var KONGE fint vær.

 
Annonse
Annonse
Annonse