Saalbach

Er det noe som har kjørt på ski i Saalbach? Ønsker tips om bra offpistkjøring, jeg tar med feller. Finnes noen guidebøker?

Dette er antagelig ikke svaret du haapet paa, men skriver det likevel: sats paa et annet sted om du ikke kan vente med aa bestille t snoen er paa plass!!! Det ligger lavt og har ofte snoemangel, ville derfor valgt et annet sted om jeg skulle bestilt naa.
Naar det er sagt skal jeg ikke paastaa at saalbach ikke kan vaere morro. Ta heller den halvtimes kjoereturen t Kaprun: mens det regner paa toppene i saalbach kommer det pudder i hele kaprun systemet. Minuset med kaprun er koene og at du under de travleste periodene av hoysesongen ikke faar kjoept heiskort om du bor i saalbach, det er forbeholdt folk som bor i zell am see og kaprun!! Om snoen kommer saa er kan du nok ha det morro i saalbach ogsaa, problemet har vaert at snoen ofte ikke har kommet.... Du faar uansett ha god tur!!!

har masse suveren skikjøring å by på. Det er riktig at det meste av anleggene ligger under tregrensa, og at snøforholdene kan være så som så. Men du nevnte feller? I så fall har du en haug topper å velge mellom i nærområdetsmile Skogskjøringen i Saalbach er forøvrig glimrende hvis du vet hvor du skal dra. Et hett tips er å hike over fjellene innerst i dalen forbi Hinterglemm. Nedkjøringen på baksiden er nydelig- og hvor havner du? Yes my friend- KITZBUEL!! Ta toget tilbake til Zell am See og bussen til Saalbach. God fornøyelsesmile

 
Annonse
Annonse
Annonse