Saalbach tips??? :D

Hei der. Noen som har vært i Saalbach? Vi er en jentegjeng som skal ta en langhelg der. Har du tips til rimelig og grei overnatting? Andre tips tas også imot med takke (utesteder +++).
Takk

AM1

Stedet kan anbefales. Dinside.no lagde for noen år siden en reiserapport fra Saalbach. Konklusjonen var: Saalbach er yndig og syndig!

Det gjelder fortsatt. Vi er en gjeng studiekarer som treffes der hvert år - reiser ned slutten av januar. cool

Er litt usikker på om det er mulig å finne noe som er sentralt i Saalbach som kan kalles veldig rimelig overnatting. Men om dere tar til takke med hospitslignende overnattingsfasiliteter med dusj på gangen etc så er det vel mulig å finne noe som ikke koster skjorta. Frokostpensjonater ligger på ca.50 euro natta pr.snute og oppover. Dog er det meste fullt i høysesongen, og de aller fleste vil helst leie ut fra lørdag til lørdag. Vil på det sterkeste anbefale dere å kontakte turistinformasjonen før dere drar. Dere finner all kontaktinfo på www.saalbach.com

Angående utesteder: Der er det rigelig å velge i. Kommer bare an på hva man liker. Men uansett hva dere gjør, afterskien på Hinterhag Alm bare MÅ oppleves!

Lunsj i bakken: Der kan jeg anbefale Thurneralm. Meget god mat og trivelig betjening.

Middag: Jeg og mine reisekamerater liker oss i restauranten på Hotel Mitterer. God mat til greie priser.

Drar nedover til Salzburgerland 29 januar. Ankommer Saalbach 2 februar og blir der en uke. Gleder meg grin

 
Annonse
Annonse
Annonse