Saalbach?

Har tenkt meg nedover en tur i midten/slutten av mars. Og lurer derfor på om noen har noen erfaringer? Vil vite litt om park- og off-piste muligheter. Og selvfølgelig utelivet!!

Eller kanskje det er andre plasser som vi heller bør dra til? (i Østerike)

Jeg og en kompis var nedover en uke rett over jul. Snøen dalte konstant i 2dager og fikk 2 solskinnsdager etter det, dette resulterte i herlige forhold (både i og utenfor pisten). Det eneste som manglet var parkene, den jeg så på (1 av 2stykker i hele anlegget) var preget av dårlig vedlikehold.

Ellers er det gode muligheter for off-piste hvis man orker å jobbe bittelitt for det!

Utelivet fungerte greit, uten å ta oss med til andre dimensjoner. Livemusikk på den skandinaviske baren, "underbar", som er lokalisert i saalbach sentrum.

har hørt mye fint om ischgl, men har aldri vært der smile

Det blir litt få høydemeter, men for all del du finner da fin offpiste. Sjekk Seekar hvis det er ei stund siden det har snødd. Kort hike til toppen t høyre for t kroken gir fint åk. Også toppen ovenfor Schattberg er fin. Fin tur ned baksiden for Kogel et eller annet på andre siden av dalen. Taxi tilbake. Bra party hvis det er viktig. Castello er fresk afterski, også har du den legendariske ompa ompahytta oppi bakken som er vel verd et besøk. Vil likevel anbefale steder som feks Badgastein foran Saalbach

 
Annonse
Annonse
Annonse