Så synd så synd

Så flytter altså Fri FLyt Fra de 7 fjell og i Bergen til flatlandet østpå. Det var trist, men markedskreftene måtte også ta dere til byen uten blankt fjell og værhardt hav.

Hvem gidder å drive bisniss på landet? Bergen suger og er en trist liten fiskelandsby i nærheten av Island. Jeg ønsker redaksjonen velkommen til verden og Oslo!

Hva som er gale med bergen...? Bedre enn by full av gettoer og narkomane!

og støyende mennesker som ikke engang kan spille fotball

Kan si mye rart om både Bergen og Oslo. Men som Lillo Stenberg påpeker; "...hvis du er turist dra heller til Bergen, -men jeg må være her, for her er det ting som skjer"
Jeg oppfordrer andre bergensere til å bli i Bergen. Holder med de som er her.

Mye fornuftig her gitt, ikke kan oslo folk spille fotball og ghetto og ja huff så guffent. Hvor mye har fotball og ghetto med et frilufts blad å gjøre?? Ingen ting tror jeg. Og beklager vestlendinger, men bergen ekke akkurat verdens øyesten det heller, finns tiggere og narkomane der også, noe som utgjør mye av en ghetto..

Samma hvor friflyt er så lenge det er i norge spør du meg.

Emigrert østlending. Ny lokasjon sørlandet.

idioter hele gjengen!

hverken oslo eller bergen er verdens navle når det gjelder snø/fjell da, for så i min verden kan di emigrere til new zeeland, las lenas eller noe sånt bare de lager like bra blad.

Oslo, hva er det`???

påsk eeg: ikke mye fjell på sørlandet akkurat heller da.. nei, la de flytte hvor faen de vil bare de forbedrer bladet...

Bergen eier jo ikke noe snø, det regner året rundt, uffameg!!! Bedre å bo på østlandet å ha noe snø å jibbe på og heller sette seg i bilen en par timer så er du i Hemsedal!!!... Konklusjon; Bergen er et høl uten vinterklima... SÅnn er det...

Skal ikke si noe stygt om noen andre byer, bygder, tettsteder, høl.. men bergen er pinadø en av verdens fineste byer..
Tviler sterk på at grunnen til at Friflyt drar til oslo, han noe med hvor pen byen er.

Akkurat shoppa nye ski! Salomon teneighty!

æææ. .....nå ligger vel hemsedal vel så nært bergen som oslo. friflyt burde vel egentlig ligg i ørsta eller narvik eller lignende, men går utoifrå at bladet er like middels uansett kor det blir utgitt.

..så slepp eg å lese om kor fantastisk det er i Røldal eller Stranda annakvart friflyt. Dei blir kanskje erstatta Tryvann og Hafjell?

DU SOM SIER AT BERGENS OMRAADET IKKJE HAR SNE...! ROOLDAL HAR 250 CM MED SNE AKKURAT NAA.... HVA HAR hEMSEDAL???? HAHA ~DUST~

Er du helt mongo? hvis du leser innlegget mitt så står det BERGEN, ikke Bergensområdet! jeg vet at det er snø hvis du f.eks drar til voss, men akkurat i BERGEN regner det året rundt...

Hele året rundt var vel litt drøyt.. I dag har vi sol og greier smile Hadde vel det i går og..
Men det er sant at det ikke akkurat er overflod av snø i bergen.. Det kommer mye snø i bergen, men det regner vekk hver 2. dag.

 
Annonse
Annonse
Annonse