STOR hjelm

jeg skal kjope meg hjelm, men de selger ikke store hjelmer noen steder jeg bruker size 61-62 og i de butikkene jeg har vert og sett har de bare 56-58 og d e alt for lite..noen som veet om noen steder pa nettet eller noen butikker der de selger den sizen? jeg star forresten pa ski..

og hull det ut

ehh. sa tidi vi er i dag da! forbanna idiot!
du e bare misunnelig pa at du ikkje har stort hode, bare et hult gresskar..gad no synes eg du opptrer litt tilbakestaende..

skal slutte å være det..
tror protec har noen storinger.

RED har oxo hjelmer i str opp til 62 så vidt jeg vet..

Før jul var jeg rundt i de aller fleste sportsbutikker i Oslo for å prøve å finne stor nok hjelm. Jakten tok meg langt om lenge til Oslo Sportslager. Etter mye om og men der klarte selgeren å finne frem til en Giro hjelm i XXL som passet perfekt!

Slik jeg har forstått det så er det mange merker som lager store hjelmer. Problemet er at butikkene ikke tar de inn. Hvis du bor i Oslo området så anbefaler jeg en tur innom Oslo Sportslager. Hvis ikke så synes ihvertfall jeg at det er litt sketchy å kjøpe en så individuell ting som hjelm på nettet uten å ha prøvd den på først.

Håper dette hjalp. Vet at det er noe dritt å gå rundt på evig jakt.

jeg bor i bergen sa d blir litt langt og reise til oslo og se pa hjelm..hehe
men jeg sa intersport hadde en fet carbon hjelm som gikk opp i storrelse 62..men den hadde de ikke inne og han trodde ikke at d var noen andre butikker som hadde den heller..og hvem er d som selger RED hjelmer?

Har så store størrelser..

I Bodø selges enkelte modeller av Intersport. De kan sikker være behjelpelig hvis du er ute etter spesielle modeller.
Sjekk utvalg på: http://www.burton.com/Red/Default.asp

Hei.

De har Cebe Freestyle i 61 på Oslo Sportslager, jeg kjøpte en der for noen uker siden til det menigsløst store hodet mitt.

har selv et jævli stort hode(61)og har prøvt det meste. Kjører med Pro-Tec, går også an å bruke Alpina 57-61 den er justering på....

provde en cebe freestyle i 61 i dag men den gikk jo ikke ned i pannen en gang..og pro tec sin i 61 gnager litt i pannen.men lager pro tech hjelmer i 62?

intersport lillehammer har store giro hjelmer. var på alle de
andre sportsbutikkene i lillehammer, men ingen hadde store
nok hjelmer.

var ikke pro-tec sin stor nok? nei, tror ikke de lager større enn61.. Prøv Alpina XL (58-61) den har skrue bak til å justere..
trodde jeg hadde stort hode,men....

Tips: www.etto.no

Air ekstreme, str-62. Veier kun 340 gram

Bruker str 61-62 i hodeplagg. Har skycap i størrelse XL, og den passer meg fint.

 
Annonse
Annonse
Annonse