SKIANLEGG!!

Hva er norges RÅESTe, FETESTE, BRATTESTE og BESTE skianlegge i norge!??
Hva mener du? Skriv inn de mening og skriv når det er høysesong i akkuratt det anlegge!!

Helt klart best.

Når sola kjem (type februar/mars?)

Når det begyner å li ut i Feb så er det bra, de har også en del bra big jump samt en bra hp og en ikke fult så bra, ++++ en helt masse med forskjellige løyper å kjøre, og det er bratt der og....

Savalen er ikke best verken når det gjelder råhet, fethet og bratthet! Savalen scorer også dårlig på den såkalte bestheten.... Mitt spørsmål da som følgende, hva faen er det du mener???

røldal scorer vel bra, om man ser vekk fra servicen da selvsagt...

100% Pudder alene !

De har den klart beste parken!
mere kan man ikke si og det er like bra hele tiden bortsett fra at de ikke har åpnet pipen ennå pga noe ol markering tull som skal være i pipen

Røldal er best om har fatskis som er beregnet for stupbratte fjellsider og mye pudder!! Var en tur innom intersport i stavnger. Der fikk jeg se at de hadde bigstix skia!!! Konge tenkte jeg, men de hadde ikke fx 10,6 som står på min ønskeliste. Kommentaren jeg fikk er at folk som kjøre slike feite ski må reise til røldal. Det er den eneste plassen hvor det går an å stå på slike ski??? De fleste som kjøper ski på intersport i stavanger står i sirdal. Men Jeg har da aldri stått på ski i sirdal, har ikke engang vært der!!

Helt klart Hafjell.....

Desidert røldal, røldal er barattetste garantert,.

Ingen plasser kan måle seg med Savalen!

Røldal scorer høyt på alle punkter, også servicen, som tidligere ble klaget på. Har mer enn en gang blitt kjørt på scooter til de bakkene jeg vil sette utfor, selv om trekkene er åpne og de helt sikkert kunne hatt bruk for de ansatte der. Stjerne i boka hos meg!

Den uoffisiele kåringen er da RØLDAL.
4 innleg er da ikke så værst! Folket må AVGI SIN STEMME! Så kan vi få det avklart en gang for alle!!!

å si hvilket sted jeg synes er best her i landet, siden jeg vil ha det for meg selv. det flotte er at ingen har nevnt det hittil, og det lover bra for resten av vinteren...

vi kan i alle fall slå fast at det IKKE er savalen, og at narvik og røldal bare såvidt nærmer seg. hehehe

Klart best i år! fine kombinasjoner av både bratte og slakke preparerte løype og en av nordens beste offpistemuligheter ut litt senere på året. ellers i år blir det endel parkområder med masse hopp og rails.

Positivt: Snøsikkert, bratt, ingen skog, bra miljø for off-piste kjørere, få familiefolk som lager kø, "ny" stolheis (jævlig treig leggklipper, men dog...), billig sesongkort, billig overnatting.

Negativt: mye dritvær (må vel til for å ligge på snøtoppen hele året...), elendig service i restaurantene, få/dårlige hytter, elendig after-ski (begynner å bedre seg), stakkarer uten sesongkort kan risikere å stå 1 time i kø for å få kort...

Du som lurte på fat-skiis i Stavanger: Platou har BS 10.6!

vil nok si røldal!! det er en KONGE plass :P

å måtte si det men KVITFJELL er det desitert beste anlegget i norge. Ikke på langt når det største (heldigvis) men det var jo heller ikke spørsmålet her.

Ikke for å skryte, men vi her oppe i norden`s paris har faktisk norges største ræva anlegg.
E ei jævla nedtur at en by på denne str ikkje har noe bedre å tilby de som e gla i ski og snø!

Savalen kommer til å bli et av Norges beste skisted, de skal bygge en ny skiheis oppover mot Savalkletten så da vil det bli et svært bra anlegg for enhver smak.
Hele 3 heiser og 3 bakker.
Faktisk er det meget bra topptursmuligheter der, Rødalshø på ca. 1400 m. og mer.
Men den gamle koppheisen er vel litt gammel?!

Til høsten blir det morsomt å stå på ski på Savalen!!

 
Annonse
Annonse
Annonse