Rossignol Scratch BC

Hva kan sies om denne skia? vurderer å kjøpe den, men vil gjerne ha noen innspill fra noen som har kjørt den, og vet hva den er god for....kommer til å kjøre 70/30 løssnø/park

bruker den som telemarkski....med linken
vanvittig bra flyt.....angrer ihvertfall ikke på det herlige ski....ååhhhhhhh

trill trall trøll

sudelidei
rørærørærærrrrørrrrrærøærrvævrvrørærrærvvrævrærræræørærrærærriiiiiihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihih

KKJJJØØØPPPPPPPPPP DDDDDEEEMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.

har brukt dem i godt over en sesong nå, og liker dem veldig godt. de kan minne i litt om pocket rocket i lekenhet, men har langt bedre kantgrep og er mye mer stabile.
i pudder er de suverene, flytter mer enn godt nok. i preppa bakke som ikke er alt for hard fungerer de også meget bra, er lette å få opp på kant og gir fine, lange sug når du presser på. til hopping fungerer de også helt greit, men er kanskje litt store for den mest urbane parkrotta. men hvis du tenker 70/30 pudder/park, er det bare en ting å si:

LØP OG KJØP!

Herlig "back country" ski som også duger i parken. Enig med vedkommende over....LØP OG KJØP!!!

vær klar over at rossi scrach har en dårlig såle som raskt oksideres. Men dersom du behandler den pent og prepper den regelmessig vil du ikke merke nevneverdig mye, men det krever en del jobb da... ellers har du en utmerket ski som bli bedre til neste år: da skal rossi bruke den samme såla som de bruker på Banditt serien.

kjedelig ski med dårlig såle, treig..
kjedelige egenskaper både i og utenfor løypa , får litt kjøre buss følelse av dem..

har kjørt kanskje ti ganger på en prepping(dårlig vedlikehold, vet det...) og så allerede tegn til oksidering. dessuten er sålen forholdsvis myk > lett riper. ellers en kramgo ski.

har som dagt brukt skiene i en sesong og vel så det. jeg opplever ingen problemer med oksidering av sålen eller treghet i det hele tatt, bare så det er sagt. men det er klart, jo flinkere man er til å ta vare på skiene, jo bedre holder de seg. jeg er vel sånn middels flink til å huske prepping etc, tenker jeg...

og sålen er vel forøvrig ikke så mye mer sårbar enn på andre ski jeg har hatt. i alle fall har jeg kjørt i bedre forhold i løpet av mer snørike vintre med andre ski -og fått mange, mange flere riper og sår i sålen!

 
Annonse
Annonse
Annonse