Rossi B3 el. T4?

Skiene skal bruke til telemark. Har ikke hørt mye om T4 i Norge og skulle gjere vite mer... Noen som vet noe?
B3 finnes jo "overalt" og virker som en god og solid ski, men T4 er jo liksom lagt for telemark... Skulle gjerne hørt noen erfaringer med T4.

Jeg er en en lang å tung faen, så jeg lurer på om T4 er FOR myk...
(Er det slik å forstå at de lengste skiene -både B3 og T4 er stivere enn de korte?)

Heisann!
Jeg har ikke prøvd noen av årets utgaver, men vet fra tidligere at det er litt smak og behag, og avhengig av kjørestil. Dersom du er glad i lange svinger i stor fart ville jeg gått for B3, da denne trolig er atskillig stivere enn T4. Selv er jeg 180 og drøye 70 kg, og stortrives med mine xxx (som er forgjengeren til B3). Jeg kjører forøvrig telemark. Har derimot en kompis som kjører på forgjengeren til T4, men han er noe lettere og litt mindre aggresiv i kjørestil.

Vet ike om du ble noe klokere av dette men, men....

Jeg hadde tenkt å kjøpe B2 til telemark, men her har også folk anbefalt meg T3 istedenfor. Liker å kjøre fort med store svinger, og vil ha ski som funker på hardt føre og i løssnø...?

Jeg vil vel tro at B2 er bedre egnet som en "allroundski". Selv synes jeg den er for myk på hardt underlag, men jeg kjører alpint da...

Har B3 med telemark! skiene er fantastiske i pudder, men egner seg(etter min mening) svært dårlig på det meste annet føre.

 
Annonse
Annonse
Annonse