Romania???

Lurer på å ta turen iløpet av vintern, noen som har erfaringer å komme med? www.skiromania.com, som er websida til skistedene i romania var dessvere særdeles lite givende, men til gjengjeld så fantastisk gjennomført elendig at det i seg selv var litt artig.

Håper det er noen som har noe fornuftig å komme med

Her kan du finne noe:

http://www.poiana-brasov.com/

eller

http://www.snow-forecast.com/

Eller send en mail til anders waage nilsen (administrator her på ff). Vet han har vært i romania

Var i Romania sist Påske. Traff dårlig med føret - hadde snødd i bøtter og spann 2 uker før vi kom ned....men, så var det denne solen da. Da vi kom ned var det heeerlig skare over det meste av fjellene.

Men ikke la deg skremme. Det var masse kule steder å stå på ski, bare det hadde vært mer snø !

Anbefaler deg å reise til Sinaia - eller, du har egentlig ikke noe valg. Det er det eneste stedet som duger. De andre bakken blir som Kirkerud light. Sinaia hadde vært sinnsykt kult om det hadde vært mye snø. Masse kule steder å stå utenfor løypene - dvs det er ingen løyper der siden bakkene ikke preppes. Og når du først har kommet deg opp på toppen med gondolen er det masse linjer ned fra fjellet ! (noe vi da ikke fikk oppleve) Sinaia har også afterski....på lørdager!

Sinaia er også billig billig - mat koster lite, hotel litt mer, men fortsatt ikke mye. Bruk også noen dager i Buchuresti - masse kule utesteder der....og masse å gjøre.

God tur - og husk sjekk snøforld før du kjøper billett !

/Snorkel

 
Annonse
Annonse
Annonse