Riksgransen!!!

Hei og hallo!
Jeg tenkte jeg skulle ta meg en tur til riksen om noen uker. Er det noen som har noen innvendinger om hvordan forholdene er der. Pudder og park er av interesse...

åpningshelga er den 12 å d er masse sne i fjellet. Er dårlig med park men offpistmuligheter er d overalt. ikke dummt å dra dit men er du ute etter park så trenger du ikke tenke på å dra til "Riksen"

Det er massevis av flatt lys, saa ikke dra dit paa en daarlig dag

masse snø på riksen, veit ikke åssen det er på baksida, for vi bygde hopp nede ved campingen, men har det blåst bra, er det knall. til helga er det åpningshelg, og da kan vi smile fra øre til øre. sesongkort til 1995 åpningshelga og helga etter.
skal man kjøre denne uke, er bjørkliden åpna, men der var det litt hardt og det hadde blåst vekk mye freshies.

Riskgränsen, extreme flat light..!!
Må være kanonvær for at det skal være noen vits før mars, og blir det klarvær og fint blir det jo 30 minus.. menmen, enjoy.

Skulle aldri sluttet i det hersens militæret. Med riksgrense bare et par timers kjøretur unna. Akk sukk mitt hjerte

Ja var det noe som holdt humøret oppe i en ellers så grønn hverdag så var det Riksgrense turene til velferden!!

Jeg var i Heggelia -Bardufoss 2001/2002 og fikk meg et par turer til Riksgrensen i arpil- mai. Da var det iallefall knall forhold, mye fersk pudder og lite preppemaskiner! Topp offpiste områder!!

Nå som jeg er tilbake på vestlandet har jeg ofte tekt på å ta en tur til Riksgrensen en gang i mai, når slushen har overtatt våre anlegg er snøen fortsatt tørr og fin i nord.. Noen som har tips til reiserute?

 
Annonse
Annonse
Annonse