Rettferdig 71`nord????

Nå har det deverre blitt slik at man må oppføre seg som en kynisk jævel for å vinne slike konkuranser. Det er blitt en taktisk konkuranse med innslag av friluftsliv. De første sesongene var jo dette virkelig ett programm som det var verdt å se. det har definitivt tapt seg, og ja, man må nok kjøre for ren taktikk for å vinne en slik konkuranse.

Det er jo en kjent sak at for å "overleve "i naturen må man være litt smart,det er ingen hindring å ha litt fysikk også.
Slik er det i 71`nord også.

det bør være begge kjønn , men konkurransene bør kjøres avdelt mann mot mann og kvinne mot kvinne og utslag derretter ikke dette jævla faenskapet av inntriger og alliansedrit , dette har ødelagt hele programmet og det er blitt altfor tamt , burde vært mye hardere.
Får håpe at de forandrer mye på neste program og i kokurransene.

vitsen med programmet er jo at den persjonen som tåler mest, kan mest, er sterkest og klarer seg best sammen med folk skal vinne.
det er dårlig gjort av jentene å stemme ut guttene, får de fortjener jo like mye å vinne som jentene gjør!


-Solveig

Enig med at gamle episoder er bedre.
Skal vi sette oss ned å mimre litt da eller? :P Her er det en episode dere sikkert vil ta en titt på:
DEL 1:http://files.filefront.com/71+Grader+nord+2004+del+1wmv/;9813703;/fileinfo.html
DEL 2: http://files.filefront.com/71+Grader+nord+2004+del+2wmv/;9815095;/fileinfo.html

Har ikke alle forstått at dette er et underholdningsprogram der spenning og uforutsigbarhet må være noe av det viktigste? Er dere så naive at dere håper på rettferdighet i et slik program? Voks opp! Ja; jeg vet at jeg er gammel, men herregud!

Faktisk når jeg tenker meg om: du har et godt poeng der, men nå ser jeg veldig godt begges perspektiv. Blir nok en uløst diskusjon... smak og behag etter min mening.

jeg syns Tomas skulle vinne. han sto på som bare det, hjalp de rundt seg og var fysisk og psykisk sterk i hele kroppen!


-Solveig
 
Annonse
Annonse
Annonse