Reiseforsikring

Jeg skal tilbringe en sesong i canada denne vinteren og lurer litt på hva slag erfaring andre har med forsikring. En vanlig reiseforsikring dekker stort sett bare 30 eller 45 dagers reise og utvidelse av dette er til tider latterlig dyrt. Noen som vet om noe billig og bra? Som helst dekker kjøring utenfor bakkene og...

er at man må nok bare bite i det sure eplet og utvide den forsikringen man har. Sleng på et medlemskap i Norsk Luftambulanse i tillegg, og du burde være dekt for det meste.

Gjensidige har en bra forsikring. Den koster ca.700-800kr for en mnd, men det er den verdt.
Jeg har selv vært i Canada i 3mnd for å kjøre ski. Jeg kjøpte en reise-tilleggs forsikring i gjensidige, siden den vanlige reieseforsikringen bare gjelder for reiser under 45dager.
Drar til Canada 7.feb og blir der i 2uker. Jeg drar fordi snøen og off-pist kjøringen er så bra, men jeg tror du skal få problemer med å finne en forsikring som er billig og som dekker alt inkl. off-pist kjøring.

Sjekket litt rundt nå, Gjensidige er blant de rimligste. Særlig hvis du skal tegne ny forsikring uansett. Det billigste alternativet jeg fant var likevel på www.x-plore.no. De tilbyr forsikring til 600 pr mnd. Du kan beholde din gamle forsikring og kun bestille for de ekstra dagene/månedene du er der utover de 45 som er dekket av min vanlige reiseforsikring. Og den dekker off-piste.

 
Annonse
Annonse
Annonse