Reiseforsikring: Erfaringer?

Jeg reiser over til Canada i begynnelsen av januar. Kjøre roadtrip for Langley, men innimellom er det jo endel fritid som skal slåes ihjel... noen som har erfaringer med reiseforsikringer som gjelder på reiser over ca.3mnd? Har sjekket litt rundt,bl.a.Europeiske,Vesta,Gouda osv...

Akkurat nå ligger jeg an til å velge X-Plore reiseforsikring, det virker som det generellt beste alternativet, selv om også gouda virker ok. Noen som har erfaring med x-plore?
Sjekk ut www.x-plore.no og kom gjerne med synspunkter...

jeg er også på jakt etter en reiseforsikring siden jeg skal til alpene i januar og ellers en del reising for å stå på ski i norge og sverige.

jeg heller mot Gouda helårsforsikring for Europa..

mye pga av at forsikringen dekker skikjøring og sykling

men jeg er åpen for forslag/tips

Jeg endte opp med x-plore.no sin reiseforsikring. Den gjelder også når jeg arbeider i utlandet, og dekker opp til 2000€ pr.tyveritilfelle...det er vel ganske ok. Dessuten gjelder dekker den sportsligeaktiviteter og frikjøring (- visse instruktør oppgaver).

Det eneste er at de var litt kjipe på elektronikk...lap top osv, må en betale ekstra for, men vi sitter ikke inne el???

Hva er prisen for Gouda sin reiseforsikring?
X-plore koster 600kr pr.måned, og da kan du velge fra 1-24 måneder...altså reiser i opp til to år.

men i følge gouda sine hjemmesider så koster en Helårsforsikring for Europa (Super) 975 kr i året?

kan noen bekrefte det? eller er det snakk om i måneden?

Du må betle for helårsforsinkring. Den gjelder på reiser inntil 30 dager. På reiser over 30 dager må du betale ekstra per dag, uke eller måned. Dette er et ganske vanlig system som brukes av de fleste forsikringsselskaper som tilbyr reiseforsikring.

 
Annonse
Annonse
Annonse