RedBull Big Air i Åre :)

Hey!
Jeg og noen kompiser har tenkt oss til åre i slutten av mars for å få med oss Redbull big air,.. var der i fjord uten å overnatte, og det var noe av det kuleste jeg har opplevd på lenge!
Det jeg lurer på er om det er noen som har noen bra tips ang. overnatting?
Har prøvd ulike hytter og hotell, men allt syns å være opptatt evt. at de er redd vi er noen studenter med for stor sans for festivus, hehe =) ikke vet jeg.
Noen som har Tips?

ER bare helt sinnsykt bra! Slush og sol og toppløse chickies. Og et helvetes liv. Ser at det er i uke 13 i år, altså før påske. Bør ikke være noe problem å ordne krypinn da. Sjekk skistar.com. Litt dyrt på denne tida, men delt på mange, litt triksing med ekstrasenger og medbrakt liggeunderlag osv så blir det ikke så ille. Det er billigst i Bjørnen og Tegefjell, men det du sparer der går bort i Taxi.

Du er nødt til å bo på Åre Tott og Spa hotell. Det er kongebra, og ikke spes dyrt. Det ligger ovenfor sentrum, midt i bakken.

Bodde paa Are Skipalace i fjor, et skikkelig höl, men helt i min standarklasse. Billig var det ogsaa. Ligger rett under Tott ved trikken/sporbanen

 
Annonse
Annonse
Annonse