Raftin/Gummibåter

Hvor får man kjøpt 3-4 manns gummibåter som tåler en støyt og som egner seg til elvepadlig?

Aktiv i bergen kan skaffe riken og NRS båter, men tror ikke de har noen inne. Slike båter koster endel. Ellers så har vel endel av raftingsentrene noen kontakter.
Voss rafting osv. Sjoa.

har ikke de noen ganske solige gummi-båter?

Kjøp deg heller en to-manns båt på intersport til 300 kroner. Knallbra! Blir garantert våt! Anbefaler Sun Ocean 300! Testet ut i flomstore elver og minst grad 4 stryk!

sånne fine isopor-flåter man kan være så heldig å finne her og der.. Funker fett som faen, garantert show og spas. Husk knebeskyttere!

så det så..

Har du padlet grad fire stryk i en leike gummi båt skal jeg spise opp draggeren min.

Snømann, sjekk ut http://www.playmorafting.com/

Jeg skal begynne med playmorafting til helgasmile

Vaskemaskinen i Sjoa regnes som opp mot grad fire. Skal innrømme at det er en snill grad fire, men det funker uansett flott i gummibåt. Kan du svømme det kan du padle det er det noe som heter. Er nok av folk som har svømt grad fire, frvillig og ufrivillig. Skal likevel innrømme at grad tre stort sett er grensen for hva små gummibåter tåler. Skal du padle noe større bør du ihvertfall bruke god tid til å synfare først.

suger og er for feiginger..
kjør på med elvebrett, det er fett.

kajakk er også fett....

skal du ha deg gummibåt så kjøp deg motor og dra til havs.. din DUST!!!!

Kajakk, elvebrett, gummibåt, flytemadrass, gummhai, fantastoler og alt annet som flyter er gøy! Særlig i kombinasjon med en elv!

Poenget er bølger, vann, utfordring og moro! Samme om det er grad 1, 2, 3, 4 eller 5. Skal innrømme at grad seks blir litt i meste laget for min del, ihvertfall med liten gummibåt...

Og spørre i raftingmiljøet!

Tror kanskje at Jølster Rafting har en gammel Riken båt som ikke er i bruk. Sjekk ut www.jolster-rafting.no dersom du vil ta kontakt.

 
Annonse
Annonse
Annonse