RFC. avlyst, fremskyndet....Kvalitet..

Hører rykter om at det ikke er noe bra forhold i Røldal, og at RFC muligens kommer til å bli avlyst...
Det jeg lurer på er om det i det hele tatt er forsvarlig å arrangere RFC så seint på året. Trenden er jo at det blir mindre og mindre snø i fjellet og farligere å droppe klipper så seint på året.
Burde RFC vært arrangert 1 måned kanskje 2 måneder før?
Har flere muligheter da med tanke på snøforhold og slikt.
Kvaliteten i fjord va jo elendig... Nesten ingen skikkelige utfordringer.
Vi må tilbake til første året for å finne skikkelig kvalitet....
Kanskje det er derfor sponsorene svikter også????

Det hadde vært utrolig dumt hvis rfc blir avlyst. Etter en titt på skiinfo, tror jeg ikke at rfc ligger i faresonen. Etter min erfaring tror jeg at det vil være nok snø til selve rennet. Det er kun i de siste ukene at det er blitt merkbart lite snø. Men forholdene ned og opp vil vaiere sterkt. I røldals traktene vil enn kunne finne områder som kan stå/gå på ski lang ut i juni. Det er opptil arrangjøren om å finne rette plassene til å ta seg ned, og plasser som ikke er forsvarlig å sette utenfor blir fysisk sperret. Men det er et bra poeng om å kansje å ha rennet noe tideligere med mer snø.

hva er dette for noe tullpreik. rfc blir ikke avlyst. det finnes alltid en kjørbar trase i røldal i slutten av april. det blir kanskje ikke så mange linjer å velge i som det har pleid å vært, men rå skikjøring får vi uansett se.

men er det ikke en kjennsgjerning at vi nå er inne i en periode(?) med kortere vinter og lengere sommer?

Klart det finnes kjørbare traser..... MEN kvaliteten blir vel ikke akkurat bedre og bedre.... Og det er vel kvalitet vi er ute etter. Både på kjørere og løyper.
Og hvis kvaliteten blir dårlig blir interessen lik 0. Det resulterer i by by RFC...... Noe vi ikke vil skal skje.

Har ikke arrangørene lært noe fra i fjor og tidligere år, at det finnes muligheter for at snøen kan smelte bort på denne tida, synes de burde ha lært, og heller satt rfc en måned tidligere!

 
Annonse
Annonse
Annonse