R8 montering på k2 seth pistol??

Hvor bør jeg montere bindingene for å få best utbytte av pudder egenskapene til denne skia? balansepunkt eller litt bak/foran? Noen som har erfaringer med dette??

...jeg har over lengere tid (de siste 3 år i alle fall) montert frikjøringsski med utgangspunkt i det punktet som sitter mitt unner støvlen på en alpinestøvel. Jeg har markert det tilsvarende merke på telisstøvlene og jobber ut ifra dette; hvoretter jeg flytter fremover en cm eller to på en veldig myk ski (t.x. den gamle AKRocket, PocketRocket etc.) og bakover en cm eller to på en veldig stiv ski (t.x. M103, V-Explosive etc.). P.t. kjører jeg Big Daddy montert med R8 og R6 (bytter fjerene litt etter forholdene) exakt som produsenten foreslår att montere en alpinstøvel. Kjempeførnøyd hittils; har dog fundert på at montere en cm lenger bak neste gang for å få en bit mer flyt; behøver ikke kunne carve noe serlig med denne skien likevel.
Generellt er monteringspunkt noe veldig individuellt. Jeg har kjørt en del forskjellige monteringer på V-Explosive, med over 10cm mellem ytterpunkterne og allt har egentlig fungert ok. Noen monteringer var bedre for hardt føre og teknisk billygoating mens andre funket bedre for cruising og flyt. Samtidig monterte jeg lett en til to cm lenger frem med Linken enn hva jeg gjør med R8 nå.

Balansepunkt + 3 til 5 cm alt etter hva du liker og hvor stor støvel du har. Dette ut fra anbefaling fra importør samt egne vurderinger etter et år med pocket rocket.
Dermed har du nok framski til å holde den oppe i dypsnøen samtidig som at den lar seg svinge.
På skilengde 179 blir montasjepunkt 8-11 cm foran fremste pilmerke på sida av skia.
Lykke til.

 
Annonse
Annonse
Annonse