R-sykkel = extreme sport

Den som sier mc og spes r-sykkel ikke er extremt, veit ikke hva de snakker om. Aldri reddere enn når jeg gasser sukien, det sladder i hver j... sving. Alt annet er for pyser.

Hvis du sladder i hver sving på offentlig vei, er enten du eller sykkelen i ustand. Jeg anbefaler en dose sunn fornuft, nye dekk, en gjennomgang av demperne samt et banekurs!
Men ja RR er ekstremt.

klart det er ekstremt, men om du kjører slik du sier... -vel da kan du ha det så godt. tosk!

kunne like gjerne kjørt bremseløs semitrailer ned trollstigen på en russisk vodka/pille-kombinasjon fra helvete....

Og den raskeste moralnissen var meg!
Nå surfer jeg over til sporthoj.com, passer best å være der på sommeren.

Tydeligvis ikke mange som har kjørt R-sykkel her... Sladd i sving er ikke særlig krevende å mestre, enhver hissig R-sykkel vil drifte ut litt med bakhjulet ved noe pådrag i sving. Litt riski business, men sabla morsomt. Gass på, Rossi!!!

og hvem på friflyts sider bryr seg. Skriv heller på autohomofil sitt forumj om de har noe da..

Hadde ikke innlegget ligget først hadde jeg ikke skrevet noe. Du er jo helt på jordet, og har ikke forstått hva ekstremsport er. Ekstremsport avhenger ikke av sportsgren, men av fare/grensesprenging, etc. (hjelp meg å forklare denne dusten hva jeg forsøker å si!)

Og mc er ikke farlig? Eller er det ikke sport? Tydelig at ingen av dere har kjørt mc. Mc er ekstremt og det er sport, ergo er mor nille en sten...

mc er for pyser og mammadalter

Hallo du som kalle deg Rossi få deg et liv ROSSI e ein gud på 2 hjul å du e tydelig ein dust me stor D så sikkert pisse i buksa kver gang du starta Skru suzukien fra i dag kan du kalla deg lille gutt for Rossi e hellig

det er jo ikke ekstremt da! d er bare ulovlig og sladde i svinger. høres ut som en heftig bot hvis du blir tatt for dette. dumdristig er vel mer ordet.

Opp til eksamen ? www.ironbutt.com

Som alle andre italienere er Rossi en homofil sutrekopp som aldri har klart å komme ut av skjørta til mor si. Disse gutta går rundt med en diger dildo opp i arslet og sutrer og furter og er totalt uselvstendige og dritale. Hvorfor er Fiat konk? Hvorfor detter Ducati fra hverandre? Hvorfor smaker pasta bæsj? Jo, fordi italienerne er noen jævla sopere hele gjengen. Rossi my ass....

Lite å finne på i varmen folkens...? La rossi slædde, la folket legge 11"ere, la jibberne jibbe, la elva leve!

ka faen har r-sykkel med "Fri flyt - ski, snowboard og bratt friluftsliv" å gjøre egentlig?

kan ikke dere heller finne et egnet forum å diskutere de der mopedene deres på, så kan vi heller snakke om skikkelige opplevelser her..?

 
Annonse
Annonse
Annonse