Prylbøgene til Utstyrsforum!

Når det engang finnes et eget utstyrsforum, så skjønner jeg ikke hvorfor mer enn halvparten av innleggene her må dreie seg om utstyr. Hadde blitt veldig fornøyd om alle prylbögene hadde spart sine utrolig nitidige og inngående utstyrsdebatter til det forum som er etablert for det. Og så kan vi i dette forum snakke om skiopplevelser, skisteder, skiforhold, pudderføre, skipersonligheter, skiblader og andre vesentligheter.

Særlig synes jeg han der Kanutten er pinsomt kjedelig med sitt evige utstyrsprat.

He he.. Konge, godt det er noen som tar ansvar!!!

Logg deg gjerne på vårt forum på bamboosh.com

Du kan jo bare komme deg inn på forum for undermåls pappagutter med komplekser for liten penis!! HA - TENKER DEN SATT!

Ja, den satt. Omtrent som like lite som teknikken din satt i Gummiskogen i helgen

Det står tross alt at man kan ytre seg om nesten hva som helst.. og Petter, den som filmet på geilo filmen til bambooshdotcom bør få seg litt kursing innen kameravinkler. Dessuten var klippene altfor lange! Den filmen var ikke mye å rope for..

er ikke akkurat et forum i den forstand. Du kan legge inn produkt omtaler..

..du gadd jo ikke gå opp engang!

Vent litt, jeg må bare en tur ut å sjekke passet mitt....

... Ja, tenkte jeg det ikke. Nå er det påskrevet.

Kan være enig med deg i det... Webmaster kunne kanskje spart seg det utlegget, men forløpig tar vi stortsett i mot det vi får!! Prøver å produsere noe greier selv, men det er hardt å filme når forholdene er bra, da er det gøyere å kjøre!! Prøver forresten å holde oss mest til foto, det kommer en del i galleriet etterhvert....
Takker for alle tilbakemeldinger!

Rent teknisk, suger dette forumet BIG TIME. Det er ikke mulig å skrive inlegg ved å lågge seg på, slik at selvjustisen kan råde. Det er ikke annen mulighet enn å skrive non stop, her kunne jeg feks. tenkt meg ok trykket "enter" (som jeg nå gjorde men...)

HVIS GUTTABOYS HADDE KLART Å BRUKT EN SKIKKELIG FORUM "MOTOR" SOM DE BRUKER PÅ TTIPS HADDE DENNE SIDEN UVIKLET SEG TIL NOE SOM ER UNIKT. NÅ ER DET BARE MASSE PISS OG DRITT SOM SKRIVES HER. denne siden www.friflyt.no kommer ikke til å utvikle seg noe SÆRLIG før de ordnet dette...|

Meget godt poeng fra unge lovende herman maier! Altfor mye kødd på FF forum!! Hold oppe seriøsiteten. Det tjener til alles beste. Kutt ut fjortissdiskusjonene!!

 
Annonse
Annonse
Annonse