Problemer med glidelås på norrøna jakke

Har hatt Norrøna vestveggen i ca 2 år nå, og har i de siste ukene hatt problemer med glidelåsen. Etter at jeg har tatt glidelåsen igjen, så virker det som om den ikke har kommet ordentlig i "hakkene" så den går opp. Har sendt den inn til Norrøna, men foreløpig ikke hørt noe.

Lurer på om noen andre har hatt lignende problemer?
Og i såfall hva slags respons du har fått fra Norrøna?

stort sett får du enten ny jakke, eller byttet glidelåsen...så ordner seg detsmile tar kanskje en til to uker før det er i boks! i allefall så lenge de som sente jakken for deg har gjort jobben sin...

Et tips kan være å klemme glidlåsføreren litt sammen med en tang. Har reddet meg inne i fjellheimen ved noen anledninger. Men det er en midlertidig løsning.
Fikk ny jakke fra Kjus for noen år siden etter samme problem,

JS.

En jakke skal vare lengre enn to år, glidelåsen og, iallefall på et kvalitetsprodukt. Så dette ordner nok produsenten av jakken for deg. Rart du ikke har hørt noe fra dem, de burde gitt tilbakemelding. Siden du ikke har hørt noe, kan du med rette sende dem en liten påminnelse.

Norrøna har en gjeng trivelige folk her i Norge som sitter og reparerer slike ting. Akkurat nå er det høysesong for reklamasjoner, og det er nok derfor du ikke har hørt noe.

Med litt tålmodighet så får du nok snart jakken tilbake i reparert tilstand. Er du riktig heldig får du ny jakke smile

flinke folk på norønna! det ordner seg sikkert snart.

håper det løser seg ja! hun jeg ringte var ikke så veldig hyggelig, men alle kan jo ha en dårlig dag! sendte forøvrig en mail også, men fikk ikke noe svar på den.. jaja, godt å høre at de fleste har bra erfaring med norrøna!

smile da var jakke tilbake, med en glidelås som funker! Nå venter vi bare på snøen wink

Du e ikkje den einaste som vente på sny=))))grin

 
Annonse
Annonse
Annonse